fbpx

ARKIV

Kay Eirik Listheim, Espen Grastveit, RUne Andersen, Owe Salvesen og Odd Stangeland på tur i Egersunds gater.
Solid vekst på ett år

Solid vekst på ett år

Ett år er gått siden Flekkefjord Sparebank valgte å satse også i Egersund. Den sist ankomne er ikke et ukjent navn for dalbuene.
– En spennende jobb i en ny bransje for meg, sier Odd Stangeland om den nye karriereveien.

Klar for å informere om YSK

Klar for å informere om YSK

YSK (yrkes- og studiekompetanse) er et unikt tilbud som bare tilbys av to skoler i Rogaland. Den ene av dem er Dalane vgs. Tirsdag 12. desember åpner de dørene for bedrifter som vil vite mer om hvordan de kan ta imot topp motiverte elever i bygg- og anleggsfag, elektro og datateknologi og teknologi og industrifag.

Viktor ser inn i serverrigget
Jakten på en digitaliseringssjef

Jakten på en digitaliseringssjef

– Her er det mange muligheter for en som kan tenke langsiktig og strategisk i forhold til digitalisering. Vi som kommune må virkelig sette opp farten for å henge med i den digitale utviklingen, sier kommunedirektør Liza Øverdal. Viktor Vestbøstad Støle (bildet) ser frem til å få en ny sparringspartner på plass i IKT-avdelingen.

Kjersti Søyland Bye sitter til venstre i bilde med rød genser og briller. Gudrun Ellingsen sitter til høyre i bildet med rustfarget skjerf og grårutete blazer.
Møtet som ble en «gamechanger»

Møtet som ble en «gamechanger»

Høsten 2018 kom representanter fra næringslivet sammen for å diskutere utfordringene og mulighetene som lå foran dem. Møtet var starten på en bredere satsing på kompetanseutvikling og samarbeid mellom det lokale næringslivet, Dalane utdanningssenter og Muligheter i Eigersund.

Gunnhild H. Brattebø og Tom Egelig foran den orangsje og svarte logoen til V&T Entreprenør
V&T Entreprenør – i veien for deg

V&T Entreprenør – i veien for deg

De er ute i all slags vær iført reflekterende arbeidstøy der de rigger opp og ned skilt i veibanen og dirigerer trafikk. Da trenger de ansatte i V&T Entreprenør at arbeidsgiveren tar arbeidsmiljø og sikkerhet på alvor. Og det gjør de til gagns. Egersundbedriften har hele tre ISO-sertifiseringer i tillegg til å være Miljøfyrtårn. 

Meld deg på nyhetsbrev - Vinn gavekort
Vinn gavekort!

Vinn gavekort!

Melder du deg på nyhetsbrevet til Egersundregionen under Yrkesvalgdagen på Dalane Videregående skole onsdag 8. februar 2022 er du med i trekningen av gavekort hos Egersund i sentrum.

fire av de som jobber ved teknikk og miljø i sokndal kommune
– Vi trenger en med guts

– Vi trenger en med guts

Når rådgiverne i Sokndal kommune beskriver hvem de ønsker å jobbe med er det en person med yrkesstolthet som dukker først opp. Selve jobben som rådgiver ved teknikk- og miljøavdelingen er både variert, strukturert, men også en god dose kreativitet. 

Sprek 75-åring

Sprek 75-åring

Hellvik Hus har 75 års erfaring med boligbygging. I usikre tider brukes erfaringen til å peke ut en stødig kurs fremover. – Vi fortsetter å satse offensivt med mange spennende prosjekter, sier Erik Larsen

Bli med på Nyskapingsuka

Bli med på Nyskapingsuka

31. mars – 6. april er Egersund klar for nyskapingsuka. Nyskapingsuka gir deg inspirasjon og kunnskap over hva som rører seg i Egersundregionen, og bidrar med mulighet til nettverksbygging. Uken er fylt med private og offentlige arrangementer. Er du med?

Bertelsen & Garpestad og B&G Tunell – satser på tidenes største lærlingopptak

Bertelsen & Garpestad og B&G Tunell – satser på tidenes største lærlingopptak

Bertelsen & Garpestad og B&G Tunnel har det siste halve året inngått nye store kontrakter og derfor er det viktigere enn noen gang å rekruttere gode fagarbeidere til bransjen. I 2021 tok B&G inn tidenes største antall lærlinger. I år satses det på å øke antallet lærlinger til hele 15 som fordeles over hele 7 ulike fag.

Megabite Reklamebyrå
Kreativiteten blomstrer i Egersund

Kreativiteten blomstrer i Egersund

Etter endt studie er Elisabeth Hegdal (27), Fride Moen (25) og Aasmund Nikolaisen (24) veldig fornøyde med å flyttet tilbake til Egersund. Ny jobb hos Megabite Reklamebyrå er i boks, og de alle tre er blitt lykkelige boligeiere. Jobb- og bomuligheter er fellesnevneren som fikk de til å flytte hjem til og etablere seg i Egersund.