fbpx

 Sentralt
og barnevennlig

«I tillegg til en kjekk og interessant jobb, var de gode bomulighetene
veldig viktig da vi valgte å flytte til Egersund
»

Henning Moen, prosjektleder – Frøiland Bygg Skade

 Sentralt og
barnevennlig

«I tillegg til en kjekk og interessant jobb, var de gode bomulighetene veldig viktig da vi valgte å flytte til Egersund»

Henning Moen, prosjektleder – Frøiland Bygg Skade

Egersundregionen byr på mange bomuligheter enten du vil bo sentralt eller landlig – i etablerte eller i nytt boligfelt. Her finner du enebolig, rekkehus, leilighet eller tomt til gunstige priser, enten du er singel, i et parforhold med eller uten barn. Her er det noe for alle.

Regionen byr på mange bomuligheter enten du vil bo sentralt eller landlig – i etablerte eller i nytt boligfelt. Her finner du enebolig, rekkehus, leilighet eller tomt til gunstige priser, enten du er singel, i et parforhold med eller uten barn. Her er det noe for alle.

Boliger og tomter til salgs

Det er et stort utvalg av boliger og tomter uansett prisklasse. Se oversikten her. 

Boliger til leie

Det er mange muligheter for deg som vil å leie bolig. Se hva som er ledig. Kanskje konseptet «Fra leie til eie» er noe for deg?

Boligområder

Leter du etter et sted å bo? I Egersundregionen er det mange muligheter å velge mellom enten du vil bo sentralt eller landlig. Vi gir deg oversikten over de ulike boligområdene i Eigersund, Sokndal, Lund og Bjerkreim.

Fordeler med å bo i Egersundregionen

Det er mange gode grunner til å bosette seg i Egersundregionen. Her har du muligheter for å oppleve kyst, by, skog og fjell – på en og samme dag. Her kan du bo sentralt i byen eller mer landlig i unike, naturskjønne omgivelser.

egersund torg