fbpx

Partner:

BDO

Forside » Partnere » BDO

Kort om bedriften:

BDO er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine. I Norge har vi over 1 800 ansatte og mer enn 70 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor. Vi er for øvrig til stede i 162 land og teller i overkant av 74 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

Fagfelt:

BDO i Dalane er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma i regionen. I Egersund har vi tverrfaglige team med revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat og rådgiver som kan bistå deg.

Jobbe hos oss:

I Dalane er vi over 40 ansatte og ønsker å styrke laget med flere medarbeidere. I takt med en flott vekst bygger vi opp et sterkt kompetansemiljø i Egersund. BDO i Egersund har både kunnskap om lokalsamfunnet og om det lokale næringslivet. Vi har samlet våre rådgivere og revisorer under samme tak i Egersund Forum på Eie. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe tett med vår kunde- og bransjeutvikling i regionen. Du vil få muligheten til å påvirke, lære og utvikle deg. Og fremfor alt, du blir del av et fellesskap som er preget av ekte engasjement og høy kompetanse.

Sjekk ledige stillinger i BDO:
https://www.bdo.no/nb-no/karriere