fbpx
Forside » Bo » Hvor vil du bo?

Hvor vil du bo?

Leter du etter et sted å bo? Det er mange boligområder å velge mellom enten du vil bo sentralt eller landlig. Egersundregionen har gunstige boligpriser i forhold til de større byene. 

Dalane

Les mer om de ulike boligområdene her:

Eigersund

I Egersund har man en rekke valgmuligheter enten man ønsker å kjøpe ei ny tomt, eller overta et eldre hus. Egersund sentrum og området rundt består hovedsakelig av hus fra 1800-tallet og første del av 1900-tallet.

I områdene rundt sentrum er det opparbeidet flere nye boligfelter med moderne og tradisjonelle eneboliger, rekkehus og leiligheter i ulike størrelser. Egersund har et stort utvalg av boliger til salgs i ulike prisklasser.

Les mer

Lund

Lund kommune og tettstedet Moi ligger mellom Stavanger og Kristiansand. Både E39 og Sørlandsbanen går gjennom kommunen. Over alt er det lett tilgang til fantastiske naturopplevelser hele året. 

De fleste av Lunds befolkning bor på Moi. Hovsherad og Heskestad har barneskoler og barnehager, idrettsanlegg og butikk. Over alt er det lett tilgang til fantastiske naturopplevelser hele året. 

Les mer

Sokndal

Sokndal er den sørligste kommunen i Rogaland og grenser mot Agder. Kommunen grenser i vest mot Eigersund, i nord og øst mot Lund kommune, i sørøst mot Flekkefjord.

De fleste bor i kommunens eneste tettsted, Hauge i Dalane, som også omfatter tettbebyggelsene Sogndalstrand og Rekefjord på kysten like utenfor. Man kan også bosette seg langs kysten (Åna-Sira, Jøssingfjord og Nesvåg) og i enkelte av dalene i innlandet.

Les mer

Bjerkreim

Bjerkreim grenser til Gjesdal i nord, Sirdal i Vest-Agder i øst, Eigersund i sør og Hå og Time i vest. 

Bosetningen er i områdene langs Bjerkreimsvassdraget i de sørlige deler av kommunen. Her ligger Vikeså ved Svelavatnet, og kirkestedet Bjerkreim med tettbebyggelse der Oreåna (Ørsdalsåna) og Bjerkreimsåna møtes.

Les mer

Se også:

Boliger til salgs

Boliger til leie

Fordeler med å bo i Egersundregionen