fbpx
Forside » Leve » Fritid, natur og idrett

Fritid, natur og idrett

I Egersundregionen finnes det mange ulike fritids-, natur- og idrettsmuligheter for barn og voksne i alle aldre. Regionen byr på flotte turområder og et bredt spekter av idretter og foreninger.

Det finnes flere aktiviteter gjennom fritidsklubben med tilbud til både små og store. Aktivitetene spenner over så mangt, så kjedelige kvelder finnes ikke her. Opplev blant annet air hockey, mini fotball, gaming, diskotek og billiard sammen med nye eller gamle venner.

Er du på jakt etter en hobby i fritiden din – sjekk linkene under for en oversikt over de fleste foreninger i Eigersund, Sokndal, Lund og Bjerkreim. Det mange foreninger og klubber å utforske, som blant annet airsoft-klubben, båtforening, hagelag og Røde Kors.

De fleste idretter er representert i Egersundregionen. Her finner du blant annet sykleklubb, golfklubb, karateklubb, rideklubb og fotballklubber og mye mer!

 

Egersund Golfklubb har golfbane på Maurholen – mellom Egersund og Hellvik.

Fotball er populært i Egersundregionen. Her fra fotballbanen i Hålå på Eigerøy.

Turområder

Det er flotte tur- og naturområder i Egersundregionen både om sommer og vinter. Enten om du vil gå tur på grusstier, i skogen, i fjellet eller langs sjøen. Egersundregionen byr på flotte turløyper på fjellet og stier i variert landskap.

Om vinteren er det gode skimuligheter. Liker du å gå i oppkjørte og merkede løyper, er skihytta på Mydland et godt utgangspunkt. Vinteren er en perfekt anledning til å ha en morsom dag i skitrekket eller gå på skøyter med familie og venner.

Se UT.no sin oversikt over turområder i Dalane her.

Turstien mellom Egersund og Hellvik er mye brukt blant befolkningen. 

Turen til Eigerøy består av grussti, terreng og fjell og har flott utsikt mot Nordsjøen.

Se også:

Lev godt i Egersundregionen

Kultur og byliv

Skole og barnehage