fbpx

Partner:

Marlink AS

Forside » Partnere » Marlink AS

Marlink er en global leverandør av kommunikasjonsløsninger for maritim, olje- og gassindustrien, samt andre sektorer som krever pålitelig kommunikasjon i fjerntliggende områder og som opererer utenfor vanlig nettverksdekning.

Vi tilbyr forskjellige satellittløsninger som gir båter og andre maritime enheter tilgang til kommunikasjon, internett og dataoverføring uavhengig av geografisk beliggenhet. Dette er viktig fordi mange områder på havet og avsidesliggende steder ikke har pålitelig mobildekning eller tradisjonell internettinfrastruktur.

Selskapet fokuserer også på å integrere intelligente løsninger, inkludert IoT-baserte tjenester, for å optimalisere drift, overvåking og vedlikehold av flåter. Dette hjelper kunder med å øke effektiviteten, redusere nedetid og forbedre beslutningsprosessen.

Marlink Eik Teleport ligger i Hovsherad, et kvarters kjøring fra Moi i Lund kommune. Jordstasjonen ble åpnet i 1976 og var da den første automatiske jordstasjonen i Norge. Stasjonen i Hovsherad er døgnbemannet, som gir en sikkerhet for kunder. Gjennom årene har Eik Teleport blitt bygget på og utvidet etter hvert som teknologien har utviklet seg.

JOBBE HOS OSS?

Våre stillinger lyses ut på vår nettside og på egersundregionen.no

Send oss gjerne en åpen søknad om du er interessert i jobb hos oss selv om vi ikke har en utlyst stilling.