fbpx

Partner:

Sig. Halvorsen

Forside » Partnere » Sig. Halvorsen

Vi er regionens ledende rørleggerfirma og skaper løsninger for generasjoner. Kvalitet er kjernen i vårt arbeid. I Sig. Halvorsen bærer vi en Q (Q = Quality) på ryggen med visshet om at kvalitet gjennomsyrer alt vi er, alt vi gjør og alt vi står for. Fra kvaliteten på løsningene vi leverer til utstyret vi installerer sammen med fagfolkene vi jobber med.

Sig. Halvorsen Egersund startet som Perrongen Rør i Egersund for 25 år siden og ble en del av Sig. Halvorsen-konsernet i 1999. Avdelingen drives av Sven-Erik Hetland og er plassert i Håndverkshuset i Årstaddalen med både lager og butikk med utstilling. Her har de holdt til helt siden Håndverkshuset sto ferdig i 2008.

I perioden fra midten av 90-tallet og fram til i dag har byggebransjen vært inne i en rivende utvikling, både når det gjelder volum og teknologi. Økte krav til godt innemiljø, økende energipriser og ikke minst et stadig økende fokus på klimahensyn har bidratt til nye og skjerpede krav. For oss har det betydd nye utfordringer og muligheter på tekniske installasjoner i bygg. Det har medført at vi i de senere årene har lagt enda større trykk på å videreutvikle vår kompetanse og kapasitet i vår stab en egne ingeniører. Våre dyktige ingeniører omsetter idéer til konkrete løsninger.

 

Hvorfor jobbe hos oss?

 • JYSLA KJEKT PÅ JOBB
  Vi har et tydelig verdigrunnlag som har skapt en kultur preget av høy trivsel og stolthet. Det sosiale er en stor del av oss. På jobb og etter jobb. Hos oss blir du en del av et team med dyktige fagfolk. Vi gjør vi hverandre gode og sammen finner vi på masse gøy.
 • SABLA FLINKE FOLK
  I Sig Halvorsen har vi tro på at den viktigste læringen og utviklingen skjer i hverdagen. Vi utforsker og lærer i fellesskap med kolleger og trener for å bli gode på å møte kunder i ute på prosjekt. Vi i Sig Halvorsen har masse flinke fagfolk som du kan lære av.
 • VI ER OPPTATT AV FAGLIG UTVIKLING
  Kompetente og engasjerte medarbeidere er sentralt i vår strategi. Sig Halvorsen skal være en attraktiv arbeidsgiver. Som ansatt skal du vokse og utvikle deg gjennom gode karriereveier og intern mobilitet. I tillegg til læring gjennom å jobbe med andre, er faglig påfyll gjennom kurs og programmer en viktig del av den faglige utviklingen.
 • MULIGHETER
  I Sig Halvorsen jobber vi i hele verdikjeden – fra idé til tekniske løsninger er ferdig installert i bygg. Dette gir oss stort spenn i type stillinger og mulige karriereveier, og det gir alle ansatte muligheter og utvikling innenfor bedriften. Hos oss får du tidlig ansvar og mulighet til å sette spor etter deg. Du utvikler deg gjennom spennende og utfordrende oppgaver.