fbpx

Partner:

Sig. Halvorsen

Forside » Partnere » Sig. Halvorsen

Sig. Halvorsen Egersund startet som Perrongen Rør i Egersund for 25 år siden og ble en del av Sig. Halvorsen-konsernet i 1999. Avdelingen drives av Sven-Erik Hetland og er plassert i Håndverkshuset i Årstaddalen med både lager og butikk med utstilling. Her har de holdt til helt siden Håndverkshuset sto ferdig i 2008.

Sig. Halvorsen har også avdelinger i Sandnes, Bryne og Tau som sammen utgjør regionens ledende rørleggerfirma. Vi jobber med fornying av bad, boliginstallasjoner – og ikke minst store nærings- og industriprosjekter, i tillegg til service for proff- og privatmarked.

En del av Teqva – fremfor alt fagfolk

Sig. Halvorsen er en del av Teqva, og det er nettopp her Q’en i logoen vår kommer fra. Q står for quality, og vi er kjent for å levere kvalitet i alle ledd. Sammen med Teqva har vi ca. 800 ansatte innen elektro, rør og ventilasjon. Et mangfold av ulike folk og personligheter, men fremfor alt er vi fagfolk.

FOLK

Kvaliteten vi leverer ligger i FOLK. For oss har FOLK blitt en viktig huskeregel på hvem vi er, og hva vi står for. Fremoverlent, Oppmerksom, Lagspiller og Klok. Verdiene våre er det som driver oss fremover, som gir oss muligheten til å bidra på de spennende prosjektene, og samarbeide med andre ledende aktører i bransjen.

Jobbe i Sig. Halvorsen?

I Sig. Halvorsen er vi opptatt av å jobbe på lag, men vi gir deg også friheten og tilliten til å kunne styre din egen arbeidshverdag. Hos oss er vi genuint opptatt av kvalitet, både i leveranse og i servicen vi gir kundene. Vi har høy fagkompetanse som vi gjerne deler, og streber etter at alle ansatte skal kjenne på yrkesstolthet og engasjement i jobben.