fbpx

Partner:

Flekkefjord Sparebank

Forside » Partnere » Flekkefjord Sparebank

Flekkefjord Sparebank er ikke bare en bank, vi er også en aktiv og ansvarlig samfunnsaktør i regionen. Dette handler ikke bare om lån, sparing, sponsorat og gavefond. Det handler også om miljø, etikk og andre viktige samfunnsspørsmål. Dette er integrert i alt vi gjør. Vi er avhengig av alles tillit, og derfor jobber vi kontinuerlig for å gjøre oss fortjent til den tilliten.

Flekkefjord Sparebank etablerte seg i Egersund i 2023. Odd Stangeland er kontorleder. Her har vi fått gode og sentrale lokaler i 2. etasje i Nesgården, Torget 6. Her har man god utsikt over livet på torget og helt opp til Varbergtårnet. Det er gode parkeringsmuligheter like ved.

Regionens lokalbank

Helt tilbake til 1837 har vi bidratt til at områdene vi har vært etablert i har kunnet vokse, utvikle seg og bli det vi kjenner i dag. Selv om mye har endret seg siden da er noen ting fortsatt det samme: behovet for en lokal sparebank som kjenner nærmiljøet. Selv om bankens nærmiljø stadig vokser er innstillingen fortsatt den samme – vi skal være en støttespiller som kjenner området, menneskene, mulighetene og utfordringene ­– fordi vi mener at det er den beste måten vi kan gi de gode rådene og bidra på veien videre. Både som bank og samfunnsaktør. Vi vil være den gode lokalbanken for enda flere, for hele regionen også utenfor Flekkefjord. Men vi skal alltid være lokalbanken. Uansett hvor du er – i livet, i verden og i planene dine – skal vi være her for deg. Der du er.

Arbeidsmuligheter

For å klare å etterleve løftet vårt om å være regionens beste lokalbank, trenger vi også de aller beste medarbeiderne. Heldigvis har vi det allerede, og vi fyller stadig på med nye. Flekkefjord Sparebank skal være en attraktiv arbeidsplass for de skarpeste, som kan sørge for at vi vokser og bli en enda bedre bank for både lokale bedrifter, mennesker, lag og foreninger.

I vår Egersund-avdeling brenner våre ansatte for å videreutvikle lokalsamfunnet for alle menneskene som bor her. Vi trenger deg som har som mål om å gi våre kunder den beste økonomiske rådgivningen uansett hvor de i livet.

Samarbeidspartnere

Som lokalbank har vi store ressurser til rådighet gjennom et fantastisk nettverk av samarbeidspartnere. Dette gjør at vi kan tilby et komplett tilbud av bank-, fond- eiendomsmegling- og forsikringstjenester.

Gaver og sponsing

Vi tar ansvar for å skape gode og levende lokalsamfunn som sponsor og gjennom gaver. På den måten bidrar vi til at regionen utvikler seg og blir et attraktivt sted for enda flere.

Vi er din lokale sparebank

Vi tilbyr lån, forsikring og gode spareprodukter. Ønsker du å snakke med oss er det bare å ta kontakt.