fbpx

Partner:

iteam Egersund

Forside » Partnere » iteam Egersund

Kort om bedriften:

iteam er et av Norges raskest voksende IT-selskaper med over 30 avdelinger fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Hos oss finner du noen av bransjens beste folk, som leverer sikre og smarte IT-løsninger for moderne arbeidsplasser.

iteam er tilbyder av global IT til bedriftsmarkedet i Norge. Vi liker imidlertid å kalle oss en nasjonal lokalleverandør. For det er lokalt vi opererer. Og med aktiv kunnskapsdeling og en felles tjenesteportefølje, kan vi levere de samme smarte og sikre IT-løsningene like godt til våre lokale kunder som til våre nasjonale.

Vi har for lengst erkjent at medarbeiderne er vår viktigste ressurs. De skal glede seg til å gå på jobb. Hver dag. Vi legger derfor stor vekt på at alle som har ambisjoner og lyst kan spisse seg innenfor sine fagfelt, og utvikle seg innen nye kompetanseområder.

Og ønsker noen å arbeide andre steder i landet for en kortere eller lengre periode, legger vi selvsagt til rette for det.

Iteam Egersund er tidligere Itkon som ble etablert i 2009. Vårt kontor ligger i Gartnerveien 2 i Egersund. Her har vi kontor, lager og showroom. Vi er 9 medarbeidere som jobber på vårt kontor i Egersund

IT-Løsninger

Iteam Egersund ønsker å være en lokal aktør som bygger og belønner gode og langvarige kunderelasjoner. Vi stiller opp så raskt som overhodet mulig for våre kunder, og ærlighet skal ligge til grunn for alt vi gjør. For oss er det viktig å holde ting enkelt og forståelig for våre kunder.

Kontor og interiør løsninger

Vi er eksperter på kontor og leverer alt fra enkle produkter til komplette løsninger. Vi har lang erfaring med å skreddersy kontorløsninger og vi gjør vårt ytterste for å skape det beste miljøet for våre kunder.

Kontorlokaler skal se bra ut og være funksjonelle. Men de skal også være lønnsomme og energieffektive. Vi hjelper med løsninger som holder produksjonen oppe og kostnadene nede.

Fagfelt:

• Økonomi/administrasjon
• Salg og markedsføring
• IT konsulent
• Interiørkonsulent
• Prosjekt og prosjekt ledelse

Jobbe hos oss:

Vi tilbyr en læreplass i IKT -servicefaget og er godkjent lærebedrift.
Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere, for interesse send oss gjerne en generell søknad.