fbpx

Partner:

El-Experten

Forside » Partnere » El-Experten

Kort om bedriften:

El-Experten har solid kompetanse etter veldig mange år i elektrobransjen. I kombinasjon med moderne produkter og idéer er vi et naturlig valg av elektriker i Egersund og Sokndal. Vårt daglige arbeidsområde i tillegg til Egersund og Sokndal er Lund, Hå, Bjerkreim og Sirevåg.

Hos oss får du alt innen moderne elektriske tjenester. Vi kan hjelpe deg med alt fra solcellepaneler, smarthus, elbillader, varmestyring, automasjon, lås og beslag til mer tradisjonelle oppdrag som sikringsskap og belysning.

Våre elektrikere leverer alle typer tjenester til bedrifter – alt fra prosjektering, rådgivning og prosjektledelse til montering og vedlikehold i både nye og eksisterende bygg.

El-Experten har solid kompetanse med prosjektering, ingeniørtjenester og installasjon av elektrisk utstyr og materiell. Vi har også en egen svakstrømsavdeling der vi jobber med alt innen brann, adgangskontroll, sikkerhet, video, fiber m.m. I tillegg er vi totalleverandør av maritim elektronikk-navigasjon, kommunikasjon og fiskeleting. Vi jobber hovedsakelig med kommunikasjon, navigasjon, fiskeleting og elektrisk installasjon ombord i fartøyer og plattformer.

Fagfelt:

Totalleverandør av elektriske anlegg, både sterk- og svakstrøm, til private og næringslivet.
Totalleverandør av maritim elektronikk-navigasjon, kommunikasjon og fiskeleting.

Jobbe hos oss:

Ledige stillinger hos oss lyses ut på egersundregionen.no og i tillegg finner du dem på vår nettside her.

Våre stillinger krever normalt fagbrev som elektriker (gr. L) eller fagbrev som svakstrømsmontør/telekommunikasjonsmontør.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke til enhver tid har alle ledige posisjoner utlyst, så ønsker du å få vurdert om din kompetanse er noe vi søker etter, er det bare å sende oss en mail.

Læreplasser:

Vi tilbyr læreplasser i følgende fag:

  • Elektriker (gr. L)
  • Automatiker
  • Telekommunikasjonsmontør