fbpx

Partner:

Norgeshus Egersund

Forside » Partnere » Norgeshus Egersund

Norgeshus Egersund er en solid håndverkbedrift. Vi holder til i egne lokaler i Årstaddalen i Egersund og er i dag 16 ansatte. Selskapet har en omsetning på ca 30 millioner kroner

Vi bygger arkitekttegnende eneboliger, leilighetsprosjekt og småhusbebyggelse i tillegg til rehabilitering og tilbygg. Våre utbyggingsområder er hovedsakelig i kommunene Eigersund, Sokndal, og Bjerkreim men vi har også oppdrag som strekker seg rundt omkring i Rogaland og Agder.

La deg inspirere til å bygge hus

Dine tanker og behov er vårt utgangspunkt. Vi utformer optimale løsninger for deg og din familie. Vårt hovedmål er at du skal oppleve en trygg opplevelse fra start til slutt. Det finnes like mange svar som det finnes mennesker. Det er vår erfaring etter 20 lange år som håndverker i Eigersund. Vi tilbyr derfor alltid å bygge hus etter din egen plan og idé.

Tidløst, klassisk eller et moderne funkishus? Vi kan stille med gode råd for alle fasader og planløsninger. Vi hjelper deg ikke bare med å finne det riktige huset, men å tilpasse huset til det livet som du og familien skal leve. Her har vi samlet noen ideer, som kan være et utgangspunkt, en inspirasjon, når du skal bygge hus. Gjør huset til ditt eget, og skap deg et hjem for deg og dine. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen. Ta kontakt i dag.

Rehabilitering

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor rehabilitering:

  • Totaloppussing av bolig
  • Ombygging
  • Fasadarehabilitering
  • Modernisering
  • Restaurering
  • Oppussing av bad og våtrom
  • Utbedring

Ta kontakt for en uforpliktende befaring for å høre om hva vi kan hjelpe til med. Her er det masse å spare både i reduserte strømkostnader og støtte til ulike energieffektiviserende tiltak.

Stort hytteprosjekt på Eigerøy

I løpet av de siste 20 år har det nesten ikke vært en eneste hyttetomt å oppdrive her, i skjærgården på Eigerøy. Med sin unike beliggenhet, kun en times kjøring fra Stavanger planlegger vi nå 20 fritidstomter med utsikt mot sjøen og svært gode solforhold. Her blir det førstemann til mølla! Salgsstart er våren 2023, meld din interesse allerede nå. Les mer om prosjektet her.

Er du vår nye tømrer?

Boligbransjen har både gode og dårlige tider. Vi i Norgeshus Egersund er opptatt av å ta vare på våre ansatte og vil tilby trygge jobber i flere år fremover. Vi har større egenutviklede prosjekter på gang fremover og fulle ordrereserver. Dette er med på å sikre jobber i mange år fremover. Er du interessert i en trygg jobb i en trygg bedrift så bør du se på hva vi kan tilby. Kanskje er du tømreren vi leter etter!

Vi er svært opptatte av å gi våre kunder gode opplevelser gjennom hele prosessen; fra den første henvendelsen til innflytningsklar bolig. En god kundeopplevelse kan ikke skapes uten at våre ansatte trives på jobb. Som ansatt hos oss vil du bli en del av en sammensveiset gjeng som er stolte av jobben vi gjør. Vi er opptatte av at alle ansatte trives og har det godt på jobb, men vi ønsker også å tilby våre ansatte mer en bare jobb. Derfor legger vi opp til mange aktiviteter og sosiale tilbud utenom arbeidstid.

Som en del av Norgeshus gjennomfører vi årlige medarbeiderundersøkelser i regi av Great Place to Work som hvert år kårer de beste arbeidsplassene i landet og i Europa. Her har Norgeshus hevdet seg helt i toppen gjennom flere år, og vi ble i 2020 kåret til den 3. beste arbeidsplassen i landet og den 24. beste i Europa.

Læreplass:

Vi er godkjent lærebedrift i tømrerfaget. Besøk oss på våre nettsider og ta kontakt om dette er noe som kan være av interesse.