fbpx

Partner:

NorDan

Forside » Partnere » NorDan

NorDan ble grunnlagt på Moi i Rogaland i 1926, og er i dag en betydelig produsent av dører og vinduer i Europa. Konsernet har i 2022 totalt 12 fabrikker, 30 salgskontor, ca. 2 200 medarbeidere og en omsetning på ca. 4 milliarder NOK.

NorDan AS er den ledende vindusprodusenten i Norge

I tillegg til hovedkontoret og fabrikken på Moi er det i tillegg fabrikker i Egersund og på Otta. Åtte regionskontorer sikrer tett oppfølging og nærhet til prosjektmarkedet, byggevarehandelen og byggmestere over store deler av Norge.

En jobb i NorDan gir mange muligheter

NorDan-konsernet er en av Skandinavias ledende vindus- og dørprodusenter med ca. 2200 medarbeidere og en konsernom­setning på 4 milliarder kroner. Selskapet ble grunnlagt i 1926. Våre hovedmarked er Norge, Sverige, Storbritannia og Irland. Vi eksporterer også til en rekke andre land.

Selskapet har hovedkontor og fabrikk på Moi i Sør Rogaland, samt fabrikker på Otta og Egersund i Norge. I Sverige har vi fabrikker i Värnamo, Kvillsfors og Tanumshede I Polen har vi to fabrikker, i Wolsztyn og Powodowo. I Danmark har vi en fabrikk i Rudkøbing, og i Litauen har vi to fabrikker, i Mažeikiai og Venta.

Vi går i bresjen som ansvarlig, sikker og effektiv bedrift og ledende arbeidsgiver. Våre ledere utvikler laget og den enkelte medarbeider, gir tilbakemeldinger og går foran som et godt eksempel. Arbeidsmiljøet i NorDan skal være preget av trivsel, mulighet for personlig og faglig utvikling.

Læreplasser:

NorDan, fabrikk Moi og Egersund tilbyr læreplasser innen følgende fag:

  • Snekker
  • Logistikk
  • Produksjonsteknikk (Kun Moi)
  • Industrimekaniker
  • Automatiker

NorDan har også en egen lærlingeskole der det er mulig å begynne rett etter 10. klasse. Åpen søknad og mer info finnes her. Søknadsfrist 1. mars.  Søknader som blir sendt inn vil i alle tilfeller bli vurdert uavhengig av frist.