fbpx

Partner:

Navtor

Forside » Partnere » Navtor

Kort om bedriften:

NAVTOR er et maritimt teknologiselskap med hovedkontor i Egersund som bidrar til å gjøre verdens handelsflåte smartere, tryggere, og mer bærekraftig.

Vår visjon er å alltid være i front av teknologiutviklingen, og siden starten i 2011, har NAVTOR blitt en verdensledende leverandør av digitale løsninger for den maritime bransjen.

Vi utvikler innovative e-Navigasjons løsninger, og leverer i tillegg avanserte tjenester for monitorering, analyse og optimalisering av skipenes ytelsesdata. Våre kunder omfatter 9000 skip fra over 60 land.

Vårt digitale økosystem distribuerer produkter og tjenester som gir kundene viktige fordeler, som for eksempel bedre oversikt, redusert arbeidsmengde, økt sikkerhet og effektivitet, samt bedre inntjening. Vi gir dem muligheten til å ta bedre avgjørelser for sin bedrift og miljøet.

Resultatet er en tryggere og mer lønnsom shipping-industri som er bedre utrustet for en grønnere fremtid.

NAVTOR AS har i dag rundt 170 ansatte. Hovedkontoret ligger i Egersund. I tillegg har vi  kontorer i Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, England, USA, Japan, Singapore og India.

Fagfelt:

  • Maritim virksomhet
  • Teknologi og utvikling

Jobbe hos oss:

NAVTOR er i solid vekst og skaper innovative løsninger innen e-Navigasjon og Performance teknologi.Har du en interesse for fremtidens digitale navigasjonsteknologi?

Vi utvikler vår egen programvare, og har stort behov for dyktige systemutviklere og/eller folk med maritim kompetanse.

Se ledige stillinger hos NAVTOR her.