fbpx

Partner:

Motorcenter Norway

Forside » Partnere » Motorcenter Norway

Motorcenter Norway leverer kjøreopplevelser til bedrift og til privatpersoner. Vi skreddersyr aktivitetspakker som passer til små og store grupper, familier, utdrikningslag, julebord, konferanser og lignende. Vi har utleiebiler som vi leier ut både på racingbane og i offroad. Priser på dette kan du få via vår kontaktperson. I løpet av året arrangerer Motorcenter Norway flere sportslige arrangementer, som er morsomme å se for hele familien.

Racingbane:

Vi har Nordens mest tekniske racingbane. I våre 14 spennende svinger med banens store høydeforskjell på hele 23 meter får man en kjøreopplevelse som er unik i spektakulære naturomgivelser. Fra publikumsfjellet kan man se over fjelltoppene og har siktlinje til havet og full oversikt over banen fra start til mål. Banen er designet med internasjonale standarder og trygge avkjøringssoner, noe som betyr at den har ekstra høy sikkerhet for førere av både bil og MC, samt for publikum. Racingbanen er godkjent for alle klasser innen standardbil, GT og Formel-racing inntil Formel 3.

Offroad:

I vårt store offroad-område kan du leke deg i ulendt terreng, enten du vil kjøre bil, ATV eller MC. Her må du håndtere kjøretøyet på en helt annen måte enn på en vanlig vei og løypene vil utfordre deg som sjåfør. Men har du vært her en gang så må du ikke tro du er utlært, for her vil løypene endres jevnlig. I offroad-området finner du også benker og grillhytte, og de mange fjellknausene langs løypene er perfekte utkikksteder for dem som bare vil iaktta moroa. Du kan kjøre i offroad-området med eget kjøretøy, eller du kan leie et av oss.

Motocrosshall:

Godt beskyttet fra vær og vind kan du kjøremotocross hele vinterhalvåret i landets eneste motocrosshall på Kroheia. Banen bygges variert og utfordrende for hver nye sesong. I sommerhalvåret kan hele hallen leies til bruk av ulike innendørs arrangement, som konserter, messer, utstillinger osv.

Jobbe hos oss?

I Motorcenter Norway jobber det i dag 5 personer fast i administrasjonen, og flere på deltid/sesongarbeid. Når vi har ledige stillinger vil disse lyses ut på egersundregionen.no