Aktuelt

Forside » Aktuelt

Aktuelt

Lærlinger B&G

Satser på lærlinger og arbeidskraft

Maskinfører Magne Andre Skadberg og lærling Sander Randen fra Egersund får utfordre seg selv og jobbe med sin største interesse – maskiner og graving. Bertelsen & Garpestad søker nyutdannede og kandidater med bred erfaring til ledige stillinger.

Les mer

Eiendomsmegler Ingvild Sirevåg

Store karrieremuligheter i Egersund

Etter å ha studert og jobbet i utlandet valgte Ingvild Sirevåg (29) å bosette seg i hjembyen Egersund. I mars takket hun gledelig ja til en jobb som eiendomsmegler i EiendomsMegler1 Egersund. Nå ser hun frem til å fokusere på karrieren.

Les mer

Satser på utelivet i Egersund og trenger flere folk

Egersund Servering er Egersunds største utelivsaktør og det skjer mye spennende for tiden. Ny bestyrer og operativ driftsjef søkes og i oktober åpner ett nytt utested i sentrum.

Les mer

Stor aktivitet – Vi søker maritim sjef

Eigersund Næring og Havn (ENH) er kommunens næringsutviklingsaktør med tre satsingsområder – havn, reiseliv og næringsutvikling, som alle har stor aktivitet for tiden. Bli med med på laget og vær med å videreutvikle Egersund Havn.

Les mer

Mangler du egenkapital? Vi hjelper deg inn på boligmarkedet i Egersundregionen

Som ung og nyutdannet kan det være vanskelig å komme seg inn på boligmarkedet. Gjennom konseptet Leie til Eie fra Norrøn Bolig kan du nå få deg en bolig uten egenkapital. 

Les mer

Inger Houghton flyttet hjem til Egersund

Influenseren og treningsprofilen Inger har flyttet hjem til hjembyen Egersund og gleder seg til å flytte inn i eget hus. Inger er bedre kjent som «Inger in Dubai» og kjent for å dele sin store lidenskap til trening på Instagram.

Les mer

Fant drømmeboligen og ny jobb i Egersund

Etter 16 år i Oslo flyttet Elin Bredeli Ollestad sammen med ektemann Tormod Ollestad og barn til drømmehuset og ny spennende jobb i Egersund. Det var verken vanskelig å få jobb eller finne en plass å bo.

Les mer

På jakt etter dyktige prosjektledere

Eigersund kommune har flere spennende prosjekter på gang, og trenger dyktige prosjektledere med på laget.

Les mer

Snart åpner Egersunds mest attraktive arbeidssted

I juni åpner Egersund Forum og blir arbeidssted for over 330 personer fordelt på 15 leietakere. Egersund Forum vil huse mange spennende bedrifter.

Les mer

U37 Dalane inviterer til live-stream

Vi kunne tidligere lese at neste U37 samling skulle avholdes i april – og det skal den. Men på en litt annerledes måte.

Les mer

Trenger flere programmerere

Fremtidsrettede bedrifter som Aker Solutions, Navico, Navtor og Marine Technologies går sammen om å søke 10-20 programmerere til Egersund.

Les mer

Ny U37-samling i april

Etter den vellykkede kick-off-samlingen på Grand Hotell skal det nå arrangeres en ny samling i april med fokus på å jobbe videre med tilbakemeldingene etter sist samling.

Les mer

Stor respons på Egersundregionen

Egersundregionen har blitt godt kjent i Egersund og omegn gjennom foredrag på skoler og besøk hos bedrifter. Flere tar kontakt via nettsiden om hvor de kan finne jobb og sted å bo.

Les mer

Vi gratulerer gavekortvinnerene

Temaet under yrkesvalgdagen 5. februar på Dalane videregående skole var «Jobbmuligheter i Egersundregionen». Alle som meldte seg på nyhetsbrevet til Egersundregionen var med i trekningen om hver sitt gavekort hos Egersund Servering.

Les mer

Nettsiden er lansert

Velkommen til Egersundregionen! Her får du informasjon om hvilke jobb-, bo- og levemuligheter som finnes i regionen. Hold deg oppdatert på ledige stillinger og gå ikke glipp av siste nytt!

Les mer

Studenttreff hos Aker Solutions

45 studenter møtte opp til Aker Solutions studenttreff 2. januar 2020. Arrangementet var for studenter fra Egersundregionen som studerer på universiteter, høyskoler og tekniske fagskoler som ønsker informasjon om mulighetene i bedriten.

Les mer

Ny arena for nyskapning

For første gang arrangeres Nyskapingsuka i Dalane – ei uke med fokus på innovasjon, entreprenørskap og nye muligheter for næringslivet.

Les mer

Vinnere av gavekort hos Egersund Servering

Vi ønsker å takke alle som har meldt seg på nyhetsbrevet til Egersundregionen. Vi har trukket 5 heldige vinnere som kan velge å bruke gavekortet på Mama’s Pizza, Kniv & Gaffel, Tacos & Cervezas, Kosen eller Mungåt.

Les mer