fbpx

Aktuelt

Bitten Fugelsnes i midten i rød genser, Kjersti Søyland Bye til høyre i lysegrønn bluse, til venstre Turid Ramsland Mong i hvit kjole. De tre damene står foran huset i Storgata 39, Egersund.

– Et trygt pusterom i hverdagen

Bystuå har i disse dager 4-årsjubileum. På sin fjerde lokasjon har de nå funnet roen og fått god nok plass til alle aktivitetene de arrangerer i sitt eget hus. Det hele ble satt i gang med litt starthjelp fra omstillingsprosjektet i Eigersund kommune.

August Haarr til venstre i hvit t-skjorte. Han står på Maurholen golfbane. Morten Vanglo Nodland sittende i stol til høyre i grå t-skjorte og blå genser.

Morten og August ble utfordret av Dalane Kraft

Morten Vanglo Nodland og August Haarr har brukt sommerferien hos Dalane Kraft. De har jobbet spesielt med et eget prosjekt som går ut på å automatisere mer av vannkraftverkene i regionen gjennom Dalane Krafts egenutviklede system.

Elisabeth Mæhle og Elisa Mæhle står utenfor Egersundhallen med masse barneleker i hendene.

Er klar for barnelek i Egersundshallen

Elisa Skjelbred Mæhle og Elisabeth Mæhle savnet et leketilbud for små barn i Egersund. Dermed startet de det selv. Lørdag 9. september var det åpningsfest for store og små.

Benn Båtvik og Eirik Åse i foajeen på Grand Hotell. Mellom seg har de en roll-up med reklame for Norgeshus Egersund.

Norgeshus Egersund viste frem byen sin

Blant landets 145 forhandlere fra Kirkenes i nord til Mandal i sør ble Norgeshus Egersund kåret til årets forhandler i 2022. Dermed ble årets regionale samling lagt til «okka by».  

Kjersti Søyland Bye sitter til venstre i bilde med rød genser og briller. Gudrun Ellingsen sitter til høyre i bildet med rustfarget skjerf og grårutete blazer.

Møtet som ble en «gamechanger»

Høsten 2018 kom representanter fra næringslivet sammen for å diskutere utfordringene og mulighetene som lå foran dem. Møtet var starten på en bredere satsing på kompetanseutvikling og samarbeid mellom det lokale næringslivet, Dalane utdanningssenter og Muligheter i Eigersund.

nadia andersen sayed foran et av byggene inne på området til Aker Solutions.

Nadia vil bidra til det grønne skiftet

– Vi er i et grønt skifte. Det kommer til å skje over tid, ikke over natten. Det er en prosess vi må gjennom og den vil jeg gjerne være med på, sier petroleumsstudenten Nadia Andersen Sayed.