fbpx

Aktuelt

Vellykket studenttreff i parken

Over Parken i Strandgaten var det slått opp et stort telt torsdag 4. juli. På innsiden møttes studenter og næringslivet i Egersundregionen.

Lever det gode liv på Versland

– Her i Bjerkreim trenger man bare kake på bordet, så kommer hele bygda, ler innflytter Kristoffer Gilje. Han har bygget drømmehuset i Bjerkreim kommune sammen med kona Olga og tre, snart fire, døtre.

Studenttreff i Egersund i samarbeid med Egersund Visefestival. 4. juli 2024, kl 18-20 i Parken. Møt næringslivet i Egersundregionen, Underholdning, Gratis, Begrenset antall billetter.

Bli med på studenttreff i Parken

Torsdag 4. juli braker det løs med Studenttreff under Visefestivalen. Vi lover god underholdning i helt nye omgivelser der du kan bli kjent med næringslivet i Egersundregionen.

fire personer i en collage. To personer er innendørs og to er avbildet utendørs.

– Gnisten kom tilbake

Gjennom flere ukentlige treningsøkter med Frisklivssentralen opplever Stine Kathrine (f.v.), Oddny, Tony og Hilde bedre livskvalitet.
– Jeg skulle ønske jeg visste om tilbudet tidligere, forteller Hilde som har trent seg tilbake i jobb etter utbrenthet.

Kjersti Søyland Bye foran skjerm med teksten "Pitch?"

Vil ha flere søknader fra Dalane

– Statistikken tilsier at Dalane er den regionen i Rogaland som er dårligst til å søke om tilskuddsmidler. Det vil vi gjøre noe med, åpnet Kjersti Søyland Bye onsdagens arrangement med under Nyskapingsuka i Dalane. Her oppsummerer vi de viktigste rådene fra samlingen.

Lene Marie Grure Henriksen og Leif Kristian Larsen står rett innenfor porten til Aker Solutions.

Åpne porter for Aker Solutions 50-årsjubileum

Lene Marie Henriksen Grure og Leif Kristian Larsen jobber begge på samme kontor i hjørnesteinsbedriften Aker Solutions. Den ene er relativt nyansatt, mens den andre har vært der nesten like lenge som bedriften har eksistert. Begge ser frem til å åpne portene søndag 9. juni for publikum og vise frem historien fra 1974 til 2004. 

Emma Adelina Botezatu på kontoret sitt med Emil. Vi ser utsikten fra kontoret hennes på Langholmen.

Ingen tid å miste for Odin og Emma

Odin Moen og Emma Adelina Botezatu ble i januar foreldre til vesle Emil. Allerede i mars var Emma tilbake på kontoret hos Energy Innovation. Foreldrepermisjonen deler de 50/50. Sånn måtte det bli når begge parter er like ambisiøse.

Studenttreff + Visefestival = sant!

Torsdag 4. juli braker det løs med Studenttreff under Visefestivalen. Vi lover god underholdning i helt nye omgivelser der du kan bli kjent med næringslivet i Egersundregionen.