fbpx

Aktuelt

Klar for å informere om YSK

YSK (yrkes- og studiekompetanse) er et unikt tilbud som bare tilbys av to skoler i Rogaland. Den ene av dem er Dalane vgs. Tirsdag 12. desember åpner de dørene for bedrifter som vil vite mer om hvordan de kan ta imot topp motiverte elever i bygg- og anleggsfag, elektro og datateknologi og teknologi og industrifag.

Roar Hasle, Heidi Kaldheim og Maren Ørn står samlet rundt en mac.

Maren og Nils Arne skal lage innhold for Megabite

Megabite satser enda sterkere på innholdsmarkedsføring og etablerer Megabite Content AS. Selskapet skal hjelpe kundene med å produsere innhold til markedsføringen i både egne, fortjente og betalte medier.

Charles Svendsen og Aslak Holmen i svarte gensere med rød logo.

Solcellesatsing over all forventning – utvider mer

Fjorårets solcellesatsing gikk over all forventning for El-Experten. I år satser Charles Svendsen (t.h.) videre med egen avdeling for automasjon ledet av Aslak Holmen. Også lås- og beslag blir et viktig vekstområde fremover med egen låsesmed i bedriften.

Ludvig, en høy mann med skjegg, står foran dataskjerm. Han er iført sort t-skjorte med logo til Westcontrol Robertson.

Ludvig får hjelp til å ta fagbrevet på jobb

Ludvig var allerede ansatt ved Westcontrol Robertson, men hadde ønske om å ta fagbrev som produksjonselektroniker. Han trodde han måtte tilbake på skolebenken for å få det til, men med hjelp fra Opplæringskontoret i Dalane får bedriften beholde arbeidskraften sin samtidig som Ludvig følger ambisjonene sine.

Knut Henry Knapstad og Annette Knapstad i USA. frihetsgudinnen i bakgrunnen.

Ser frem til det gode liv i Hafsøyhagen

Knut Henry og Annette håper å feire jul i sin nye enebolig i Hafsøyhagen neste år. 11 nye boliger skal reise seg på Hafsøy, en øy i hjertet av Egersund med nærhet til alt man trenger.

Viktor ser inn i serverrigget

Jakten på en digitaliseringssjef

– Her er det mange muligheter for en som kan tenke langsiktig og strategisk i forhold til digitalisering. Vi som kommune må virkelig sette opp farten for å henge med i den digitale utviklingen, sier kommunedirektør Liza Øverdal. Viktor Vestbøstad Støle (bildet) ser frem til å få en ny sparringspartner på plass i IKT-avdelingen.

en glad gruppe iført kjøredresser utenfor racingbanen til Motorcenter Norway

Årets råeste julebord

På taket av Sokndal kan dine ansatte nå få teste grensene i fartsfylte omgivelser før dere sammen nyter en deilig julemiddag.