fbpx

Aktuelt

Itkon er i vekst og søker bedriftsrådgiver!

Itkon er i vekst og søker bedriftsrådgiver!

Itkon opplever for tiden stor vekst og har behov for flere dyktige folk til å håndtere etterspørselen. Nå søker de etter bedriftsrådgiver innen IT- og mobiltjenester fra Egersundregionen. 

Les mer

Heidi Herredsvela Gravdal, Stine Nordbø Grimsrud, Gudrun Ellingsen

SATSER STORT:
Norrøn Rehabilitering ønsker flere tømrere til Egersund

Norrøn Rehabilitering ble 1. september en del av Norrøn Gruppen. Jan Teodor Tollefsen hadde sin første dag på jobb i Norrøn Rehabilitering 1. oktober. Han ønsket å jobbe i et trygt og spennende firma og være hjemme i Egersund. Norrøn Rehabilitering søker nå flere tømrere med på laget.

Les mer

Heidi Herredsvela Gravdal, Stine Nordbø Grimsrud, Gudrun Ellingsen

NAVTOR trenger flere medarbeidere i Egersund

Cathrine Baklund Tunheim (32) ble i juni ansatt som distriktsalgssjef for NAVTOR og stortrives. NAVTOR er i stor vekst og har ansatt 15 nye i år. I løpet av året trenger NAVTOR flere nye ansatte, og spesielt programmerere for å holde tritt med det voksende markedet.

Les mer

Heidi Herredsvela Gravdal, Stine Nordbø Grimsrud, Gudrun Ellingsen

Er du gründer og trenger gode råd?

Er du gründer med en god idé, eller har du nettopp startet ny bedrift? Send inn åpen søknad i dag! Gjennom U37 Dalane sitt nylanserte mentorprogram kan du og andre unge dalbuere få gode råd og veiledning fra erfarne og etablerte gründere.

Les mer

Heidi Herredsvela Gravdal, Stine Nordbø Grimsrud, Gudrun Ellingsen

Suksessen med sommerjobbkampanjen

Sommerjobbkampanjen, i regi av Egersundregionen.no, fortsetter suksessen neste år også. Dette er en god anledning for studenter som ønsker å bygge nettverk med hverandre og næringslivet.

Les mer

Heidi Herredsvela Gravdal, Stine Nordbø Grimsrud, Gudrun Ellingsen

Sommerjobben åpnet dørene til arbeidslivet

Annika Hagen (23) har kapret både sommerjobb hos Eigersund Næring og havn (ENH), og en jobb på plankontoret i Eigersund kommune ved siden av masterstudiet etter sommeren. Etter masterstudiet har hun store muligheter for fast jobb i kommunen.

Les mer

Heidi Herredsvela Gravdal, Stine Nordbø Grimsrud, Gudrun Ellingsen

Valgte å ta videreutdanning hjemme i Egersund

Stine Nordbø Grimsrud (36) og Heidi Herredsvela Gravdal (39) har valgt å ta videreutdanning gjennom Dalane utdanningssenter for å heve kompetansen. Med familie og jobb, ble det svært praktisk å få mulighet til å ta utdanningen i Egersund.

Les mer

Megabite Reklamebyrå

Nytt industrieventyr – søker kommunikasjonssjef

Spennende stilling som kommunikasjonssjef med mulig arbeidssted i Egersund Energy Hub.

Norwegian Offshore Wind Cluster trenger en dyktig kommunikasjonssjef som kan jobbe i full stilling, med høy kompetanse og som kan bli med å styrke det etablerte og sterke miljøet ytterligere.

Les mer

Megabite Reklamebyrå

Kreativiteten blomstrer i Egersund

Etter endt studie er Elisabeth Hegdal (27), Fride Moen (25) og Aasmund Nikolaisen (24) veldig fornøyde med å flytte tilbake til Egersund. Ny jobb hos Megabite Reklamebyrå er i boks, og de alle tre er blitt lykkelige boligeiere. Jobb- og bomuligheter er fellesnevneren som fikk de til å flytte hjem til og etablere seg i Egersund.

Les mer

Aker Solutions Egersund

Aker Solutions i Egersund søker etter nyutdannede

Er du nyutdannet med ingeniørutdanning? Aker Solutions i Egersund har nå flere ledige stillinger som Graduate Engineers. Bli en del av en arbeidsplass med store karrieremuligheter.

Les mer

Karen Vanglo Tønnessen

Egersundregionen tilbyr flinke studenter
utfordrende sommerjobber

Ledende bedrifter og kommuner i Egersundregionen har gått sammen om å skape unike sommerjobber for studenter. Vi er på jakt etter flinke hoder som blir ansatt i en bedrift for å løse utfordringer bedriften står overfor. Studentene skal bidra til idé og nyskapning.

Du får en unik mulighet til å jobbe med nyskapning, skaffe deg relevant erfaring og bygge nettverk. I tillegg får du delta på sosiale sammenkomster i sommer.

Les mer

Karen Vanglo Tønnessen

Valgte Egersund fremfor Bergen

Kvalitetskoordinator Karen Vanglo Tønnessen i Pelagia valgte jobbmulighetene i Egersund fremfor en karriere i Bergen. Og det med god grunn. 

Les mer

Forsk i vei. Foto Margrethe Pollestad

Meld deg på nyhetsbrev – vinn gavekort!

[Konkurransen er avsluttet.] Alle som melder seg på Egersundregionen sitt gavekort i perioden 18. desember 2020 til 4. januar 2021, er med i trekningen av gavekort hos Egersund Servering. Det vil bli trukket fem vinnere.

I nyhetsbrevet til Egersundregionen vil du motta relevante artikler om jobb-, leve- og bomulighetene i Egersundregionen.

Les mer

Forsk i vei. Foto Margrethe Pollestad

Store gründermuligheter i Egersund

Har du en gründer i deg, og lengter etter å komme hjem til Egersund for å sette drømmen ut i livet? I Egersund Energy Hub kan du sitte i et coworking space med andre likesinnede som ønsker å jobbe med innovasjons- og forskningsprosjekter knyttet til aktiviteter i Egersund Energy Hub.

Les mer

Dalane Energisalg

– Vi skal bli Rogalands beste energiselskap og søker B2B-salgsteam

Stig Bertelsen Fardal er allerede på plass som salgsleder i Dalane Energisalg og nå søkes ytterlige to porteføljeansvarlige til å bli med i salgsteamet rettet mot bedriftsmarkedet i Egersund og omegn.

Les mer

Fire damer

Fire ambisiøse damer stortrives etter å ha flyttet hjem til Egersund

Vi har snakket med fire ambisiøse damer som har snudd nesen hjemover og etablert seg med familie og jobb, etter å ha bodd utenbys i over et tiår. Savnet etter familie og venner, naturens gleder, enklere hverdagslogistikk for familien og ikke minst et attraktivt og spennende arbeidsmarked samt lavere boligpriser, er bare noen av grunnene. Fellesnevneren er at ingen av de har angret et sekund!

Les mer

Lærlinger B&G

Satser på lærlinger og arbeidskraft

Maskinfører Magne Andre Skadberg og lærling Sander Randen fra Egersund får utfordre seg selv og jobbe med sin største interesse – maskiner og graving. Bertelsen & Garpestad søker nyutdannede og kandidater med bred erfaring til ledige stillinger.

Les mer

Eiendomsmegler Ingvild Sirevåg

Store karrieremuligheter i Egersund

Etter å ha studert og jobbet i utlandet valgte Ingvild Sirevåg (29) å bosette seg i hjembyen Egersund. I mars takket hun gledelig ja til en jobb som eiendomsmegler i EiendomsMegler1 Egersund. Nå ser hun frem til å fokusere på karrieren.

Les mer

Satser på utelivet i Egersund og trenger flere folk

Egersund Servering er Egersunds største utelivsaktør og det skjer mye spennende for tiden. Ny bestyrer og operativ driftsjef søkes og i oktober åpner ett nytt utested i sentrum.

Les mer

Stor aktivitet – Vi søker maritim sjef

Eigersund Næring og Havn (ENH) er kommunens næringsutviklingsaktør med tre satsingsområder – havn, reiseliv og næringsutvikling, som alle har stor aktivitet for tiden. Bli med med på laget og vær med å videreutvikle Egersund Havn.

Les mer

Mangler du egenkapital? Vi hjelper deg inn på boligmarkedet i Egersundregionen

Som ung og nyutdannet kan det være vanskelig å komme seg inn på boligmarkedet. Gjennom konseptet Leie til Eie fra Norrøn Bolig kan du nå få deg en bolig uten egenkapital. 

Les mer

Inger Houghton flyttet hjem til Egersund

Influenseren og treningsprofilen Inger har flyttet hjem til hjembyen Egersund og gleder seg til å flytte inn i eget hus. Inger er bedre kjent som «Inger in Dubai» og kjent for å dele sin store lidenskap til trening på Instagram.

Les mer

Fant drømmeboligen og ny jobb i Egersund

Etter 16 år i Oslo flyttet Elin Bredeli Ollestad sammen med ektemann Tormod Ollestad og barn til drømmehuset og ny spennende jobb i Egersund. Det var verken vanskelig å få jobb eller finne en plass å bo.

Les mer

På jakt etter dyktige prosjektledere

Eigersund kommune har flere spennende prosjekter på gang, og trenger dyktige prosjektledere med på laget.

Les mer

Snart åpner Egersunds mest attraktive arbeidssted

I juni åpner Egersund Forum og blir arbeidssted for over 330 personer fordelt på 15 leietakere. Egersund Forum vil huse mange spennende bedrifter.

Les mer

U37 Dalane inviterer til live-stream

Vi kunne tidligere lese at neste U37 samling skulle avholdes i april – og det skal den. Men på en litt annerledes måte.

Les mer

Trenger flere programmerere

Fremtidsrettede bedrifter som Aker Solutions, Navico, Navtor og Marine Technologies går sammen om å søke 10-20 programmerere til Egersund.

Les mer

Ny U37-samling i april

Etter den vellykkede kick-off-samlingen på Grand Hotell skal det nå arrangeres en ny samling i april med fokus på å jobbe videre med tilbakemeldingene etter sist samling.

Les mer

Stor respons på Egersundregionen

Egersundregionen har blitt godt kjent i Egersund og omegn gjennom foredrag på skoler og besøk hos bedrifter. Flere tar kontakt via nettsiden om hvor de kan finne jobb og sted å bo.

Les mer

Vi gratulerer gavekortvinnerene

Temaet under yrkesvalgdagen 5. februar på Dalane videregående skole var «Jobbmuligheter i Egersundregionen». Alle som meldte seg på nyhetsbrevet til Egersundregionen var med i trekningen om hver sitt gavekort hos Egersund Servering.

Les mer

Nettsiden er lansert

Velkommen til Egersundregionen! Her får du informasjon om hvilke jobb-, bo- og levemuligheter som finnes i regionen. Hold deg oppdatert på ledige stillinger og gå ikke glipp av siste nytt!

Les mer

Studenttreff hos Aker Solutions

45 studenter møtte opp til Aker Solutions studenttreff 2. januar 2020. Arrangementet var for studenter fra Egersundregionen som studerer på universiteter, høyskoler og tekniske fagskoler som ønsker informasjon om mulighetene i bedriten.

Les mer

Ny arena for nyskapning

For første gang arrangeres Nyskapingsuka i Dalane – ei uke med fokus på innovasjon, entreprenørskap og nye muligheter for næringslivet.

Les mer

Vinnere av gavekort hos Egersund Servering

Vi ønsker å takke alle som har meldt seg på nyhetsbrevet til Egersundregionen. Vi har trukket 5 heldige vinnere som kan velge å bruke gavekortet på Mama’s Pizza, Kniv & Gaffel, Tacos & Cervezas, Kosen eller Mungåt.

Les mer