fbpx

Aktuelt

Gründer i Egersundregionen? Økonomikurs for deg!

Et unikt og spennende opplegg for å få mer økonomisk forståelse og innsikt i hvordan man styrer en gründervirksomhet. Her spiller deltakerne gjennom en realistisk case og tar strategiske valg sammen som en gruppe.

Dette kurset vil gi deg verdifulle verktøy og kunnskap som du kan ta med deg inn i din egen virksomhet.

Emil Morana Larsen utenfor treningsbanen til EIK. Har har en rød poste med Altifiber-logo på fanget.

Emil tror Stian scorer alle målene

Emil Morana Larssen gir oss sine beste tips før sesongstart. For første gang skal EIK spille i OBOS-ligaen. Emil så alle fjorårets kamper og tror på en god sesong for «tigrene».

Iselin Grøsfjeld Skogen, Elisabeth Støylen, Marit Carlsen, Selma Puntervoll og Bente Gravdal

– Håper foredragene vil skape debatt

Så mange som 1 av 10 kvinner har vært utsatt for alvorlig fysisk vold fra partneren sin. Dette må snakkes mer om, mener komiteen for årets 8. mars-markering i Egersund.

utsnitt av bilde fra skitur på Sætra i Lund kommune. Vi ser to skiløpere foran oss i sporet.

Bruk vinterferien i Egersundregionen

Vinterferien er en ypperlig anledning til å utforske alt fra snø til varme bad i Egersundregionen. Her er seks tips til aktiviteter som kan passe store og små.

Portrettbilder av Hildegunn Eikeland Vatne , Ruben Østrem og Mai Gursli

– Å flytte hjem var et verdivalg

Tre innbyggere på Moi serverer tre historier om hvorfor de har bosatt seg i Lund kommune, helt på grensa til Agder. En kalkulert avgjørelse, et impulsivt boligkjøp og en lengsel etter å komme hjem. Møt Ruben, Hildegunn og Mai.

ER du klar for en kjekk sommerjobb?

Ledende bedrifter i Egersundregionen har gått sammen om å skape unike sommerjobber for studenter. Vi er på jakt etter flinke hoder som blir ansatt i en bedrift for å løse utfordringer bedriften står overfor, eller få testet ut tilegnet kompetanse på andre...

gruppebilde av deltakere på SMB-Utvikling

Effektivt vekstprogram med gode resultater

– Tredje runde av vekstprogrammet SMB Utvikling er i full sving. Ni bedrifter får nå hjelp til å utvikle og realisere nye og eksisterende forretningsmuligheter, sier mulighetsutvikler Kjersti Søyland Bye.