fbpx

Partner:

V&T Entreprenør

Forside » Partnere » V&T Entreprenør

V&T Entreprenør AS er totalleverandør av trafikkavvikling og arbeidsvarsling i hele Norge. Vi utfører alt fra dirigerings-oppdrag som er unnagjort på noen timer, til store kompliserte prosjekt som varer over flere år. Med stort fokus på HMS, kvalitet og effektivitet, skal vi alltid være en solid og attraktiv samarbeidspartner til våre kunder!

V&T Entreprenør AS dekker et stort arbeidsområde, fra Hordaland til Agder. Hovedkontor og lager ligger i Egersund.

Trafikkdirigering

Vi leverer trafikkavvikling til store og små prosjekter over hele landet. Våre trafikkdirigenter er utstyrte med godkjente verneklær, vest og stoppspak som til en hver tid oppfyller svv`s krav samt moderne radioer for og sikre god kommunikasjon. Ta kontakt med oss om du trenger trafikkdirigering!

Ledebil

Alle våre biler er utstyrte med skilt og gulblink tilpasset ledebilkjøring og følgebilkjøring. Bilene er også utstyrt med førstehjelpskrin og brannslukkere.

Varslingsplaner

Skal du utføre arbeid på eller ved vei må du utarbeide en  varslingsplan som må godkjennes av kommune, fylke eller Statens vegvesen. Med mange års erfaring fra bransjen vil vi kunne bistår våre kunder med dette på en ryddig og effektiv måte. Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg!

Gravesøknad

Dersom det skal graves på privat grunn vil det variere fra kommune til kommune hvilke krav som gjelder. Noen kommuner krever alltid gravemelding, mens andre kun krever gravemelding hvis du skal grave i eiendom med spesiell kommunal interesse, for eksempel i eller rundt verneområder. Skal det graves i offentlig grunn vil dette i uansett kreve en gravetillatelse.

Skilt og utstyr

Vi er totalleverandør inne arbeidsvarsling og trafikkavvikling. Hos oss kan du leie skilter og varslingsutstyr, vi bistår deg med levering, montering og loggføring av utstyret. Vi produserer alle typer tekst skilt som benyttes innen arbeid på og ved vei. Alle skiltene produseres i henhold til statens vegvesen sine retningslinjer og standarder.

Jobbe hos oss

Alle våre ansatte skal ha en trygg og god arbeidsplass, derfor har vi stort fokus på HMS & kvalitets arbeid i vår bedrift! Våre ansatte gjennomgår opplæring i førstehjelp, brannvern og våre interne HMS og Kvalitetsmål før de utfører arbeid på veien. På denne måten kan vi levere våre tjenester til forventet kvalitet!

​Vi har tilpasset og sertifisert systemet til vår bedrift i henhold til ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (Ytre miljø) og- ISO 45001 (Arbeidsmiljø). Vi ønsker hele tiden og forbedre oss, har du en tilbakemelding angående vårt HMS og miljøarbeid så setter vi stor pris på det.

Vi lyser ut våre stillinger her.