fbpx

Partner:

PwC

Forside » Partnere » PwC

KORT OM BEDRIFTEN:

PwC er et ledende globalt kompetansehus som bidrar med kunnskap, innsikt og verdiskapning. I Norge har vi 28 kontorer spredt over hele landet. Vi ønsker å hjelpe deg der du er, og forstå din virksomhets rammevilkår og verdikjede.

Vi har vært en pioner i vår bransje helt siden vi startet opp for om lag 150 år siden. Det handler om å flytte grenser, om å ville litt mer. Hver dag!

PwC i Egersund har i dag 13 ansatte. Med de beste hodene lokalt her i regionen hjelper vi din virksomhet med rådgivning, revisjon, økonomi og juridiske tjenester.

Vi er sentrale i omstillingsprosesser hver dag. Vi kjenner utfordringene og mulighetene, hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Vi kommer inn med nye, trenede øyne, og kan umiddelbart ta del i endringen bedriften går gjennom. Det gjør PwC til en god samarbeidspartner når omstilling står på trappene.

JOBBE HOS OSS:

Innen 2025 skal vi vokse med over 1000 nye kollegaer i hele Norge, og ikke minst her i Egersundregionen.

Vi trenger kreative mennesker som er gode på samhandling, er nyskapende, tenker ulikt og har hjertet på rett plass. Hos oss vil du raskt bidra inn i et bredt spekter av oppdrag, og jobbe sammen med fageksperter for å finne fremtidens løsninger.

Vil du bli med på reisen? Ta kontakt og les mer her.