fbpx

Partner:

Hellvik Hus

Forside » Partnere » Hellvik Hus

Kort om bedriften:

Som en avdeling med direkte røtter tilbake til oppstarten i 1947 på Hellvik har vi nå mer enn 70 års erfaring med oppføring av boliger og fritidshus. Dette gjør oss til en av de eldste boligleverandører i distriktet. Vi er også engasjert i oppføring av større bygg både i privat og offentlig regi og har flere avlastningsboliger, skoler og  barnehager på samvittigheten.

I tillegg har vi i de seneste årene opparbeidet en solid kompetanse innen prosjektering og har i dag en prosjekteringsavdeling bestående av 4 ingeniører som bidrar både Hellvik Hus forhandlere samt eksterne firma og proffkunder. Prosjekteringsavdelingen leverer ca 120 byggesett/pre cut pr år i sør Norge.

Vi er for tiden ca 50 ansatte fordelt mellom husavdelingen vår og XL Bygg.

Vi jobber alle til en hver tid etter vårt motto «Bygg med glede». Et av våre viktigste mål er at alle som velger å bygge et Hellvik Hus, skal oppleve prosessen som positiv og trygg – helt fra første møte og frem til huset står ferdig. Denne prosessen starter med fornøyde og glade medarbeidere på Hellvikskontoret som i senere tid stolt kunne motta prisen for Norges mest fornøyde kunder fra Prognosesenteret.

Jobbe hos oss:

Vi har til en hver tid 2 lærlinger i bedriften.

Kontaktperson for læreplass/læring/sommerjobb

Morten Haug, Byggeleder
922 15 838
morten.haug@hellvikhus.no

Kontaktperson stilling ledig

Egil Skåra, Personalsjef
416 76 738
egil.skaara@hellvikhus.no