fbpx

Vi gjentar suksessen!

Egersundregionen tilbyr flinke studenter
utfordrende sommerjobber

Ledende bedrifter i Egersundregionen har gått sammen om å skape unike sommerjobber for studenter. Vi er på jakt etter flinke hoder som blir ansatt i en bedrift for å løse utfordringer bedriften står overfor, eller få testet ut tilegnet kompetanse på andre måter. Studentene skal kunne bidra til idé og nyskapning.

Du får en unik mulighet til å skaffe deg relevant erfaring og bygge nettverk. I tillegg får du delta på sosiale sammenkomster i løpet av sommeren. Torsdager fra slutten av juni til begynnelsen av august legger vi opp til aktiviteter så du får treffe andre studenter og oppleve noe av det regionen kan by på av ulike aktiviteter.

Ønsker du deg en utfordrende sommerjobb i en av landets mest spennende regioner?
Se informasjon om de ulike sommerjobbene og send bedriften en søknad.

Velkommen til Egersundregionen!

Alle sommerjobbene er nå besatt.

Les om våre sommerjobbedrifter 2024:

BLI VÅR CONTENT CREATOR!

 

Er du klar for en helt rå sommerjobb som utfordrer deg til å tenke utenfor boksen, der hodet ditt skal brukes til mer enn bare å holde på en lue? Vi søker en kreativ sjel som er nysgjerrig på teknologi og som ikke er redd for å lære mer om komplekse teknologiske duppeditter!

HVEM ER DU?
• Du er over middels nysgjerrig, alltid på jakt etter ny kunnskap!
• Teknologi er din greie, og du elsker å utforske nye dingser, apper og plattformer.
• Du har et skarpt øye for detaljer og en kreativ tilnærming til problemløsning.
• Å stille spørsmål er din superkraft – du stopper aldri med å utforske og forstå verden rundt deg.
• Filming med mobilen er noe du har peiling på, og du behersker enkle redigeringsprogrammer som Capcut (eller lignende).
• Du mener selv at du er så oppfinnsom og skarp at du får Google og AI til å se ut som en gammeldags lærebok.

Hva skal du gjøre? Som vår Content Creator vil du få friheten til å utforske og skape innhold som fanger og engasjerer. Du vil jobbe tett med vårt team for å skape innhold som ikke bare informerer, men også underholder og opplyser vårt publikum. Innholdet du lager, skal brukes i opplæring og presentasjoner.

Dette er ikke bare en mulighet til å vise frem dine ferdigheter for oss, men også en sjanse til å gjøre en forskjell ved å dele din lidenskap for teknologi med verden!

HVA TILBYR VI??
• Et kreativt og støttende arbeidsmiljø hvor du kan vokse og utvikle deg.
• Tilgang til de nyeste teknologiske verktøyene og plattformene for å assistere deg i ditt kreative arbeid.
• Muligheten til å arbeide med en gjeng som deler din lidenskap for teknologi og kreativitet.
• Erfaring som vil styrke din CV og gi deg en verdifull fordel i din fremtidige karriere.

Er du gira? Send oss en kort søknad der du presenterer deg selv og gjerne viser oss et eksempel på noe du har laget. Fortell oss hvorfor du er den perfekte kandidaten til å være vår Content Creator denne sommeren!

Bli en del av vårt team, og la oss sammen gjøre denne sommeren til en uforglemmelig opplevelse!

Søknadsfristen er utløpt.

Marine Technologies LLC er et amerikanskeid selskap med kontorer i USA, Brasil og Egersund. Vi utvikler og produserer dynamiske posisjoneringssystemer, integrerte brosystemer og satellittkommunikasjonsutstyr til skip og rigger. Produktutviklingen styres og foregår i hovedsak i Egersund, hvor vi er ca. 40 medarbeidere.

Kan du oppdatere vår vareflytsanalyse? Prosjektmedarbeider søkes!

Beskrivelse:

Eigersund Næring og Havn forvalter og utvikler kommunens næringsområder. Foretaket har også ansvar for forvaltning og utvikling av Egersund havn, som er en av Norges største fiskerihavner. I 2022 ble det laget en vareflytsanalyse som nå skal oppdateres med nye tall.

Kvalifikasjoner vi ser etter:

 • Gode samarbeidsevner, både internt og eksternt, og kunne bidra positivt i jobbfellesskapet
 • Evne til å kunne arbeide selvstendig og ta initiativ til oppgaver som må gjennomføres
 • Villighet til å ta på seg nye arbeidsoppgaver etter hvert som organisasjonen endrer seg
 • Du må like utfordringer, være engasjert, løsningsorientert og beslutningsdyktig
 • Evne til å ta ansvar for egen utvikling og tilegne deg ny kunnskap
 • Du må ha gode kommunikasjonsferdigheter og fremstå klar og tydelig
 • Det kreves gode norskkunnskaper, og både skriftlig og muntlig fremstillingsevne vil bli vektlagt i ansettelsesprosessen

Fagfelt:
Vi søker etter en student med spesialisering innen logistikk, skipsfart, eller annen egnet retning.

Antall stillinger:
1

Søknadsfrist:
30.4.2024

Arbeidsperiode:
Etter avtale.

 

Eigersund Næring og Havn sitt formål er å sikre kommunen et konkurransedyktig, miljøvennlig og samIet næringsarbeid. I dette ligger også ansvaret for å utvikle satsingen mot turisme og tomteutvikling til næring. Foretaket har også ansvar for forvaltning og utvikling av Egersund havn, som er en av Norges største fiskerihavner. Eigersund Næring og Havn er kommunens kontaktledd til næringslivet. Vi har dialog og oppfølging med bedrifter i oppstarts- og utviklingsfaser, gir informasjon om tilskuddsordninger, kompetansehevende tiltak m.m. Vi utfører også næringsfaglige vurderinger på oppdrag fra NAV. Foretaket har 7 ansatte.

programvareutvikler

Gjør deg klar for en sommer du sent vil glemme! Har du noensinne drømt om å jobbe med banbrytende teknologi som former fremtiden for maritime operasjoner? Vel, her er din gullbillett. Gjør deg klar for en utfordrende og spennende sommer hos Marine Technologies LLC.

Vi i MT har utviklet en simulator for fartøybevegelse, og vi trenger din hjelp for å gjøre den enda bedre. Vi vil legge til flere kameravinkler og objekter for en mer realistisk og engasjerende brukeropplevelse.

Er du en ingeniørstudent som ønsker å jobbe hands-on med virkelig krevende oppgaver? Har du erfaring innen programmering, grensesnitt og nettverk, og kanskje også kompetanse i C# og C++? Fantastisk! Da ønsker vi å bli kjent med deg denne sommeren og også gi deg muligheten til å fordype deg i banebrytende prosjekter innen fartøystyring og fjernoperasjon.

Hvorfor MT?

Vi er en global gigant med fotavtrykk i USA, Brasil og, naturligvis, i vakre Egersund. Her vil du jobbe tett med noen av den maritime bransjens mest talentfulle mennesker innen dynamiske posisjoneringssystemer, integrerte brosystemer og satellittkommunikasjonsutstyr. Og du vil gjøre alt dette i Egersund, hjertet av vår produktutvikling.

Antall stillinger:
2

Søknadsfrist:
01.05.2024

Arbeidsperiode:
15. juni – 15. august 2024

Send inn søknaden din før 1. mai 2024, og gled deg til en sommer full av læring, utfordringer og, viktigst av alt, massevis av verdifull erfaring.

Marine Technologies LLC er et amerikanskeid selskap med kontorer i USA, Brasil og Egersund. Vi utvikler og produserer dynamiske posisjoneringssystemer, integrerte brosystemer og satellittkommunikasjonsutstyr til skip og rigger. Produktutviklingen styres og foregår i hovedsak i Egersund, hvor vi er ca. 40 medarbeidere.

Prosjektmedarbeider

Dalane Energi har en lang og stolt historie. 

Den 25. november 1905 hadde kjøpmann og seilskutereder Theodor Nordaas bygget ferdig gamle Øgreyfoss kraftstasjon i utkanten av Egersund. Dette var den aller første etableringen av energiforsyning til allmenn benyttelse i Rogaland, og starten på det selskapet som i dag utgjør Dalane Energi. I 2024 blir vi den første produsenten av grønt hydrogen i Rogaland for kommersiell bruk.

I dag er Dalane Energi et konsern som består av flere selskaper som jobber for å skape vekst i Dalane. Produksjon, distribusjon og salg av elektrisk energi utgjør kjernevirksomheten vår, samtidig jobber vi for å legge til rette for nærings- og teknologiutvikling innenfor den grønne omstillingen. 

Dalane Energi jobber for å videreutvikle en moderne organisasjon som er bedre rustet til å møte morgendagens utfordringer.

Fagfelt:

 • INGENIØRER
 • ENERGI OG MILJØ
 • ELEKTRO
 • FORNYBAR ENERGI
 • MASKIN
 • BYGG
 • BÆREKRAFT
 • ØKONOMI
 • HR

Antall stillinger:
1 eller flere

Søknadsfrist:
01.03.2024

Arbeidsperiode:
Etter avtale.

Dalane Energi AS er et konsern bestående av Dalane Kraft AS, Enida AS, Rogaland Industrinett AS og Dalane Energisalg AS. Dalane Kraft AS driver kraftproduksjon, Dalane Energisalg AS med strømsalg, mens Enida AS drifter og vedlikeholder hele nettet i de fire Dalane-kommunene. Rogaland industrinett AS tilbyr tjenester innenfor fornybar energi og prosjektering. Totalt er vi ca. 70 ansatte fordelt på Dalane Energi, Dalane Energisalg, Dalane Kraft, Enida og Rogaland Industrinett.

Turistvert 

Vi leter etter en entusiastisk turistvert som brenner for den fargerike trehusbyen Egersund. En by med korte avstander med Trollpikken, Eigerøyfyr, Gamle Jærbanen som nærmeste nabo, er det hvert år mange turister fra Norge og utlandet som er innom. I 2023 hadde vi besøk fra 23 ulike nasjonaliteter ved turistkontoret og mange av disse er også interessert i Magma UNESCO Global, fjellturer og aktiviteter, som f. eks. fiskeguiding, sykling og padling. Noen overnatter i Egersund, mens andre er på gjennomreise med (bo)bil eller motorsykkel.

Du må ha god lokalkunnskap om Egersund, og gjerne være friluftsinteressert. Om du ikke har vært på våre 4 turistfyrtårn (Trollpikken, Eigerøyfyr, Den Gamle Jærbanen og Egersund by) før, bør du besøke disse før jobbstart. Du må også kunne bruke sosiale medier til å legge ut oppdateringer på våre plattformer.

Vi kan tilby en veldig variert, sosial og spennende sommerjobb, som vil ta seg godt ut på CV-en. Åpningstidene til turistinformasjonen er fra kl. 10-17.00 mandag til fredag, lørdag 10-15.00.

Antall stillinger: 1

Søknadsfrist: 2. april 2024.

Arbeidsperiode: Etter avtale.

Eigersund Næring og Havn har ansvar for reiselivsutviklingen i Eigersund kommune og drifter turistinformasjon. Turistkontoret holder åpent 3 mnd. om sommeren. 1. juni til 31. august. 

Aker solutions – Sommerjobb 2024

Beskrivelse:
Aker Solutions hjelper verden til å møte sine energibehov. Vi utvikler produkter, systemer og tjenester som kreves for å låse opp energi. Målet vårt er å maksimere utvinning og effektivitet av olje- og gassaktiviteter, samtidig som vi bruker vår kompetanse til å utvikle fremtidens bærekraftige løsninger. Hos Aker Solutions i Egersund vil du få faglige utfordringer og lære av erfarne kolllegaer. En sommer hos oss vil gi deg verdifull erfaring fra arbeidslivet og ett springbrett videre i karrieren din.

Fagfelt:
Aker Solutions i Egersund søker etter studenter til sommerjobb på ulike fagfelt. Bli med på vår spennende #PowerTheChange reise med å løse utfordrende oppgaver for den globale energiindustrien.

Vi forventer ikke at du har erfaring fra bransjen, men at du stiller spørsmål, er engasjert og tar initiativ.

Antall stillinger:
10

Søknadsfrist:
01.03.24

Arbeidsperiode:
Etter avtale