fbpx

Partner:

Bertelsen & Garpestad

Forside » Partnere » Bertelsen & Garpestad

Vil du være med på laget som bygger Norge?

Med over 60 års erfaring har Bertelsen & Garpestad AS blitt en solid aktør i entreprenørbransjen. Våre største oppdrag består av bygging av samferdsel for det offentlige. Vi har oppdrag over hele Norge og lang tradisjon for arbeid ute på anlegg. Vi utfører alle typer entreprenørtjenester innen anlegg, eiendom og utbygning. Bertelsen & Garpestad AS omsetter årlig for ca. 2,9 milliarder og har rundt 370 ansatte. Selskapet inngår i konsernet B&G Holding AS som til sammen består av en rekke selskaper. Vi får stadig nye, utfordrende og spennende oppdrag.

Vi verdsetter faglig kompetanse hos våre ansatte, og i B&G er det mange muligheter. I tillegg til dette er det viktig for oss å tenke fremtidsrettet. Vi legger derfor mye tid og ressurser i utvikling av systemer og utstyr, samt kompetanseutvikling av ansatte.

Sammen flytter vi fjell!

Ta kontakt for å høre mer om oss og mulighetene som er i B&G.

JOBBE HOS OSS:

Ønsker du nye utfordringer i et godt miljø er Bertelsen & Garpestad i konstant vekst og søker i den forbindelse dyktige folk til nye stillinger, vi er interessert i alt fra erfarne folk til nyutdannede, så vel som studenter og lærlinger.

Følg med på vår nettside her.