fbpx

Partner:

Etman

Forside » Partnere » Etman

Kort om bedriften:

Etmans kjerneprodukter er egenutviklede elektroprodukter rettet mot det skandinaviske proff og boligbyggemarkedet. Produktene omfatter kabel, stikkontakter, brytere, sikringspaneler, LED belysning, etc, med mål om å bli en av markedets mest attraktive totalleverandør innen boligbyggingsegmentet. Fabrikkene er ISO 9002 og 14001 sertifisert, og innehar mer enn 150 produktsertifikater fra Nemko/Semko som godkjenningsinstans.

Selskapets visjon er å skape en kostnadseffektiv produksjon og distribusjon for elektriske installasjonsprodukter, basert på vår evne til å utvikle kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser uten fordyrende mellomledd.

Etman i Norge består av 3 selskap. Etman International ASA er holdingselskapet, og under det er Etman Distribusjon AS og ETM Øst AS.

Etman Distribusjon AS har hovedkontor i Egersund, og har ellers avdelinger i Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø, mens ETM Øst AS opererer på østlandet med hovedkontor i Oslo og avdelinger i Drammen og Kjeller.

Vårt hovedlager i Egersund distribuerer varer til alle våre andre avdelinger i tillegg til å betjene lokale kunder og leveranser av store kvantum til resten av landet.

Jobbe hos oss:

Ledige stillinger hos oss lyses ut på egersundregionen.no, men også her:
Ledige stillinger hos Etman Norge.