fbpx

Som ung og nyutdannet kan det være vanskelig å komme seg inn på boligmarkedet. Gjennom konseptet Leie til Eie fra Norrøn Bolig kan du nå få deg en bolig uten egenkapital.

Forside » Aktuelt » Mangler du egenkapital? Vi hjelper deg inn på boligmarkedet i Egersundregionen

Mangler du egenkapital? Vi hjelper deg inn på boligmarkedet i Egersundregionen

Som ung og nyutdannet kan det være vanskelig å komme seg inn på boligmarkedet. Gjennom konseptet Leie til Eie fra Norrøn Bolig kan du nå få deg en bolig uten egenkapital. Hvis du ønsker å flytte eller trenger mer plass, kan Leie til eie være en unik mulighet for deg som ønsker å bosette seg i Egersundregionen.

Klarer du å betjene boliglånet, men mangler egenkapital, er dette noe for deg. På denne måten er det enklere for unge å få en fot innenfor boligmarkedet. Er du førstegangskjøper, småbarnsfamilie som trenger mer plass eller enslig som ønsker å eie egen bolig er Leie til eie-konseptet perfekt for deg. Det er ingen aldersgrense på Leie til Eie-konseptet.

Under ser du et priseksempel på en leilighet via Leie til Eie:

Boligene som tilbys via Leie til Eie-konseptet er nye og moderne med høy standard hvor alle er bygget av Norrøn Bolig. Vi har stort utvalg av eneboliger, rekkehus og leiligheter.

Bildegalleri: Noen av våre boliger som er tilgjengelig via Leie til eie

previous arrow
next arrow
Slider

Ønsker du å lese mer om bomulighetene i Egersundregionen sjekk ut: