fbpx

Vi gjentar suksessen!

Egersundregionen tilbyr flinke studenter
utfordrende sommerjobber

Ledende bedrifter og kommuner i Egersundregionen har gått sammen om å skape unike sommerjobber for studenter. Vi er på jakt etter flinke hoder som blir ansatt i en bedrift for å løse utfordringer bedriften står overfor, eller få testet ut tilegnet kompetanse på andre måter. Studentene skal kunne bidra til idé og nyskapning.

Du får en unik mulighet til å skaffe deg relevant erfaring og bygge nettverk. I tillegg får du delta på seks sosiale sammenkomster i løpet av sommeren. Torsdager fra slutten av juni til begynnelsen av august legger vi opp til aktiviteter så du får treffe andre studenter og oppleve noe av det regionen kan by på av ulike aktiviteter.

Ønsker du deg en utfordrende sommerjobb i en av landets mest spennende regioner? Se informasjon om de ulike sommerjobbene og send oss en søknad.

Velkommen til Egersundregionen!

Les om våre sommerjobbedrifter 2023:

Aker solutions – Sommerjobb 2023

Beskrivelse:
Aker Solutions hjelper verden til å møte sine energibehov. Vi utvikler produkter, systemer og tjenester som kreves for å låse opp energi. Målet vårt er å maksimere utvinning og effektivitet av olje- og gassaktiviteter, samtidig som vi bruker vår kompetanse til å utvikle fremtidens bærekraftige løsninger. Hos Aker Solutions i Egersund vil du få faglige utfordringer og lære av erfarne kolllegaer. En sommer hos oss vil gi deg verdifull erfaring fra arbeidslivet og ett springbrett videre i karrieren din.

Fagfelt:
Aker Solutions i Egersund søker etter studenter til sommerjobb på ulike fagfelt. Bli med på vår spennende #PowerTheChange reise med å løse utfordrende oppgaver for den globale energiindustrien.

Vi forventer ikke at du har erfaring fra bransjen men at du stiller spørsmål, er engasjert og tar initiativ.

Antall stillinger:
10

Søknadsfrist:
01.03.23

Arbeidsperiode:
Etter avtale

programvareutvikler

MT har utviklet en simulator for fartøybevegelse med 3D grafikk. Vi ønsker å utvide denne med flere kameravinkler og objekter.

Det skal også vurderes hvilken 3D motor som er best til formålet.
Bevegelsesdata på fartøyet og andre objekter kommer på nettverk over UDP.

Vi har også planlagte oppgaver innen fartøystyring og fjernoperasjon.

Fagfelt:
Ingeniør/Sivilingeniør – fokus på programmering, Interface og nettverk. C# C++

Antall stillinger:
2

Søknadsfrist:
01.05.2023

Arbeidsperiode:
15. juni – 15. august 2023

Marine Technologies LLC er et amerikanskeid selskap med kontorer i USA, Brasil og Egersund. Vi utvikler og produserer dynamiske posisjoneringssystemer, integrerte brosystemer og satellittkommunikasjonsutstyr til skip og rigger. Produktutviklingen styres og foregår i hovedsak i Egersund, hvor vi er ca. 23 medarbeidere.

Prosjektmedarbeider

Beskrivelse:
Dalane Energi jobber for å videreutvikle en moderne organisasjon som er bedre rustet til å møte morgendagens utfordringer.

Vår ambisjon er å være den mest bærekraftige aktøren med de mest fornøyde kundene i energibransjen.

Vi tilbyr i dag strømprodukter og rådgivningstjenester til våre bedriftskunder og i privatmarkedet. Vi ønsker å finne nye muligheter i markedet og tror det kan la seg gjøre med noen som kan se ekstra ferskt og nytt på bransjen vår!

Fagfelt:
Markedsføring, Elkraft ingeniør, industriell økonomi, IT, Forretning og produktutvikling

Antall stillinger:
2 eller flere

Søknadsfrist:
01.04.2023

Arbeidsperiode:
Etter avtale.

Dalane Energi AS er et konsern bestående av Dalane Kraft AS, Enida AS og Dalane Energisalg AS. Dalane Kraft AS driver kraftproduksjon, Dalane Energisalg AS med strømsalg, mens Enida AS drifter og vedlikeholder hele nettet i de fire Dalane kommunene. Totalt er vi ca. 60 ansatte fordelt på Dalane Energi, Dalane Energisalg, Dalane Kraft og Enida.

Vil du være turistvert i Okka by i sommer?

Vi leter etter en entusiastisk turistvert som brenner for den fargerike trehusbyen Egersund. En by med korte avstander med Trollpikken, Eigerøyfyr, Gamle Jærbanen som nærmeste nabo, er det hvert år mange turister fra Norge og utlandet som er innom. I 2022 hadde vi besøk fra 16 ulike nasjonaliteter ved turistkontoret og mange av disse er også interessert i Magma UNESCO Global, fjellturer og aktiviteter, som f. eks. fiskeguiding, sykling og padling. Noen overnatter i Egersund, mens andre er på gjennomreise med (bo)bil eller motorsykkel.

Turistinformasjonen ligger på Gruset, vedsiden av gjestehavna, bo(bil)parkeringen, bussparkering og med kort avstand til Egersund sentrum. Mange turister bruker litt tid på turistinformasjonen for å forhøre seg om turen til Trollpikken og muligheter for aktiviteter, overnatting og servering. Turistinformasjonen drives av en turistvert, som også har ansvar for å registrere antall besøkende. Vi leter derfor etter en selvstendig og blid turistvert til å veilede turister i sommer.

Trafikkbildet i løpet av dagen går mye opp og ned. Det går fra veldig rolig til noen ganger ganske hektisk når det er busser og cruise skip som anløper. Du elsker å snakke med mennesker, og er flink til å se gjesters behov og finne den informasjonen og/eller de løsningene de er ute etter. Du ser og tar deg av småting som bør gjøres i og rundt turistinformasjonen for at det skal være et trivelig sted for gjester. Turistinformasjonen jobber tett sammen med reiselivsbedriftene i Egersund – du liker å holde deg oppdatert om tilbudet i området og er ikke redd for å ta en telefon. Du må kunne norsk (både skriftlig og muntlig) og engelsk godt og gjerne et tredje språk.

Du må ha god lokalkunnskap om Egersund, og gjerne være friluftsinteressert. Om du ikke har vært på våre 4 turistfyrtårn (Trollpikken, Eigerøyfyr, Den Gamle Jærbanen og Egersund by) før, bør du besøke disse før jobbstart. Du må også kunne bruke sosiale medier til å legge ut oppdateringer på våre plattformer.

Vi kan tilby en veldig variert, sosial og spennende sommerjobb, som vil ta seg godt ut på CV-en. Åpningstidene til turistinformasjonen er fra kl. 10-17.00 mandag til lørdag. 

Antall stillinger: 1

Søknadsfrist: 1. mai 2023.

Arbeidsperiode: Etter avtale.

Eigersund Næring og Havn har ansvar for reiselivsutviklingen i Eigersund kommune og drifter turistinformasjon. Turistkontoret holder åpent 3 mnd om sommeren. 1. juni til 31. august. Lokalene deles med Egersund Parkering.