fbpx

Studenttreff torsdag 4. juli kl. 18-20

egersundregionen + visefestivalen = sant

Etter flere vellykkede romjulstreff for studenter er det på tide å også ta i bruk sommeren. Hva er vel bedre enn å kombinere det med en av regionens hyggeligste festivaler? Det er ikke uten grunn at noen av verdens mest kjente musikere tar omveien om Egersund om sommeren, selv om det nesten ikke passer med turnéruten.

Torsdag 4. juli inviterer vi til et eksklusivt arrangement for studenter, sammen med utvalgte artister. En ny møteplass som knytter både de som bor her og hjemvendte studenter, samt studenter på besøk, tettere til byen og regionen. Et sted å møtes. Litt konsert. Litt prat. Masse glede. Målsetningen er at man på både kort, men ikke minst på lengre sikt skal plante og forankre ideen om at Egersund er mer enn den byen man flyttet fra. Det skal oppleves som en by man flytter til.

Det gamle byteltet settes opp i Parken. Teltet vil dekoreres innvendig av Mocca blant annet med lysekroner og annen dekor for å skape en helt egen stemning. Det vil bli en form for scene og en bar. Fontenen vil stenges av for arrangementet.

Dette får din bedrift:

Som medlem i Egersundregionen får du tilsendt liste over studentene som har meldt seg på. Fagretningen oppgis ved påmelding, men i tillegg vil vi oppfordre studentene til å sette på seg utdelte merker, slik at rett bedrift og rett student kan «finne hverandre». Hver student og deltakere fra bedriftene vil få utdelt to «bonger» og det blir underholdning fra flere aktører som skal opptre under Visefestivalen. I tillegg vil vi presentere studenter som er med på konseptet Utfordrende sommerjobber og høre en kort oppsummering av hva de jobber med i sin sommerjobb.

Vi oppfordrer bedrifter til å bestille ekstra dagspass dere kan dele ut til deltakere eller benytte selv etter eget ønske. Spesialpris for kveldens arrangement er kr. 700. Sammen med Visefestivalen vil vi ta initiativ til å treffe representanter fra deres bedrift og lage innhold til sosiale medier som annonserer Studenttreffet og hvem de kan treffe hos dere.

 

  Betingelser:
  Pris: Kr 5000,- per bedrift (inntil 3 personer).
  Ekstra deltaker fra bedriften kr 1000,-
  Dagspass torsdag kr 700.
  Ved bestilling av 10 eller flere dagspass er pris per bedrift kr. 4000.
  Priser er eks mva. Vi sender samlet faktura i etterkant av arrangementet. Ta kontakt med helene.holm@eigersund.kommune.no ved spørsmål.