fbpx

Studenttreff torsdag 28. desember

Vi gjentar suksessen!

Julen 2022 samlet 9 bedrifter + U37 Dalane seg om å arrangere studenttreff med over 100 deltakere. Flere av studentene ble ansatt i sommerjobber i bedrifter i regionen og andre er hentet hjem som ansatt i bedriftene. Det er viktig å vise studentene at de er ønsket hjem av et attraktivt arbeidsmarked. I fjor etterlyste studentene at enda flere bedrifter skulle vært med, det håper vi å gjøre noe med i år.

I år som i fjor inviterer vi studenter til Egersund torsdag 28. desember på Easy Bar. Det er viktig for oss at studenter som er hjemme på juleferie har noe kjekt å bruke en torsdag kveld i romjulen på. På arrangementet kan de ikke bare treffe gamle kjente og andre studenter, men også en rekke bedrifter som vil at de skal vite at det er et bredt og aktivt næringsliv klar til å ta imot dem når de er ferdig med sine respektive studium.

Som medlem i Egersundregionen får du tilsendt liste over studentene som har meldt seg på. Fagretningen oppgis ved påmelding, men i tillegg vil vi oppfordre studentene til å sette på seg utdelte merker, slik at rett bedrift og rett student kan «finne hverandre».

Hver student og deltaker fra bedriftene vil få utdelt to «bonger» og det blir matservering og underholdning. 

Bedriftene kan ha med seg en roll-up slik at det er lettere for studentene å finne dere i lokalene. I tillegg vil vi presentere dere på scenen der dere også får et spørsmål eller to om bedriften og hva dere ser etter i en nyansatt.

    Betingelser:
    Pris: Kr. 5000,- per bedrift (2 personer). Ekstra deltaker fra bedriften kr. 2500,- Priser er eks mva. Ta kontakt med helene.holm@eigersund.kommune.no ved spørsmål.