fbpx

– Vi skal bli Rogalands beste energiselskap og søker B2B-salgsteam

Publisert: 04.11.2020

Stig Bertelsen Fardal er allerede på plass som salgsleder i Dalane Energisalg og nå søkes ytterlige to porteføljeansvarlige til å bli med i salgsteamet rettet mot bedriftsmarkedet i Egersund og omegn.

– Jeg gleder meg til å sette meg inn i kraftmarkedet, og jeg ser frem til å bygge opp et nytt salgsteam fra bunnen av. Ved å være med i prosessen med å finne to dyktige porteføljeansvarlige, sørger jeg for at kjemien er på plass og at alle har samme mål om vekst. Vi skal bli et godt team og spille hverandre gode, sier Stig Bertelsen Fardal.

Dalane Energisalgs nye salgsleder, Stig Bertelsen Fardal.

Eigersunderen Stig Bertelsen Fardal trer inn i stillingen som salgsleder 1. februar og han ser frem til å jobbe sammen i team og skape resultater. Bak seg har han 15 år salgserfaring – fem år som aksjemegler og 10 år med salg i bilbransjen. Han har også ledererfaring som blir en nyttig egenskap å dra med seg inn i teamet.

– Dalane Energisalg er en attraktiv arbeidsgiver. Som selger blir det en ny måte å jobbe på, med nye og spennende produkter, sier Stig.

Dalane Energisalg står ovenfor en prosess der de skal skape en mer moderne organisasjon som er bedre rustet til å møte morgendagens utfordringer.

– Vår ambisjon er å være den mest bærekraftige aktøren med de mest fornøyde bedriftskundene i energibransjen, forteller Arvid Røyneberg i Dalane Energisalg.

Se Dalane Energi sin nye film her

Er du den nye porteføljeansvarlige?

Kunne du tenke deg å være med å forme din egen arbeidshverdag, jobbe med det du liker og kan best og samtidig være med å bygge Dalanes beste arbeidsplass? Dalane Energisalg søker deg som vil være med i satsingen på bedriftsmarkedet.

Dalane Energisalg er et selskap med store vekstambisjoner og denne rollen er svært viktig. Riktig person vil være med å prege Dalane Energisalgs videre utvikling.

Kvaliteter du må ha:

• Du har salgserfaring
• Du vet hvordan du gjør bruk av nettverk, og opprettholder relevante kontakter
• Du har evne til å opparbeide og utvikle relasjoner og nettverk i bransjen
• Du er pådriver for å skape videre vekst og utvikling av innovative løsninger

– Planen er å få på plass to ressurser med porteføljeansvar før sommeren 2021. Vi har som mål å satse og vokse. Det har vært store organisasjons- og systemendringer i Dalane Energisalg. Nå tar vi steget med å vokse både i bedrifts- og privatmarkedet. Vi har god dekning i Egersund, men ønsker å utvide dette ut fra Dalane også, sier Røyneberg.

Som en av medlemmene i B2B-teamet får du utfolde deg med mulighet til å påvirke din egen arbeidsplass.

Arvid Røyneberg - Dalane Energisalg
Daglig leder i Dalane Energisalg, Arvid Røyneberg.

– I Dalane Energisalg liker vi å ha det kjekt på jobb, og vi ønsker et miljø der de ansatte utfordrer seg selv og hverandre. På den måten vil vi prestere bedre sammen, sier Røyneberg.