Publisert: 31.03.2020

Vi kunne tidligere lese at neste U37 samling skulle avholdes i april – og det skal den. Men på en litt annerledes måte.

På grunn av koronasituasjonen må man begynne å tenke kreativt. U37 Dalane vil derfor invitere til live-stream fra Mungåt på Facebook onsdag 1. april kl. 21:00.

Gå til arrangementet

Hvem kommer?

Arvid Salvesen Røyneberg leder kveldens samling, sammen har han med seg Irene Grastveit fra MindUp. De får besøk av Sverre Garpestad fra B&G, Eli Omdal Laupstad fra Sogndalstrand Kulturhotell, Halvor Ø. Thengs fra Dalane Videregående og Rune Skandsen fra Lucky Bowl.

U37 Dalane skriver på sin facebookside:

B&G dropper utbytte og deler heller ut helikopterpenger til ansatte, samtidig oppfordrer de ansatte om å bruke pengene lokalt for å BOOSTE lokale bedrifter i en vanskelig tid. Dette vil vi høre mer om!

HUSK: Hver krone du bruker er noen annens lønn. Ikke glem det i disse tider!

Styreleder Sverre Garpestad i B&G vet godt hvordan det som selskap er å være i økonomisk trøbbel. Det har de vært før og de har lært fra det. B&G’s økonomi er i følge styrelederen bunnsolid og de er bedre rustet for uforutsette utfordringer enn noen gang!

Lucky Bowl er midt i en ekspansiv oppbygging med STORE planer. 12. Mars ble alle stedene stengt ned og ALLE 180 ansatte sendt hjem. HVA NÅ? I stedet for å stå og se på er seriegründer Skandsen mer offensiv enn noen gang! BOKSEHANSKENE er på og de skal bli på. Det er NÅ de nye loddene deles ut!

U37 ELSKER denne måten å tenke på. NU KJØR VI!

Vi gleder oss til å høre mer!

Kommer du?!

Tidspunkt: Onsdag 1. April

Tid: 21:00

Hvor: LIVESENDING FRA U37 DALANES FACEBOOKSIDE!

> Gå til arrangementet

> Gå til U37 Dalane sin facebookside