Publisert: 30.07.2020

Egersund Servering er Egersunds største utelivsaktør og det skjer mye spennende for tiden. Ny bestyrer og operativ driftsjef søkes og i oktober åpner ett nytt utested i sentrum.

Mamas på Bryggå og Isbaren
Mamas på Bryggå og Isbaren

I lokalet til gamle Narvesen, midt på torget i Egersund, kommer det et nytt utested, Biblioteket. På dagtid blir det en samlingsplass med kaffe- og matservering. På kveldstid blir det en sjarmerende uteplass med cocktailbar, øl- og vinservering. Stedet skal ha en lun og varm atmosfære med peis og det som trengs for å lage et koselig samlingspunkt, som passer tidlig og seint og til alle anledninger.

– Mye av tiden i sommer går til planlegging av menyen. Det blir et utvalg av spennende matretter, god kaffe og gode drinker og cocktails, forteller daglig leder Keino Hovland i Egersund Servering.

Når lokalet ble ledig, ble det ikke lang betekningstid.

– Vi har vært på jakt etter et passende lokale lenge. Vi forholder oss til smittevernreglene og driver tilnærmet normalt, men med redusert kapasitet på grunn av avstandsregler. Folk er også flinke til å vise hensyn, og da kan vi holde åpent og drive tilnærmet normalt. Det er positivt at folk har forståelse for det, forteller han.

To ledige stillinger

– Jeg trenger en person som kan være med å videreutvikle Egersund Servering sammen med meg, forteller Keino.

Skaper flere arbeidsplasser

Egersund Servering ønsker å skape flere arbeidsplasser i Egersund og mener at det er godt marked for et nytt utested i byen. Mange studenter og unge jobber i sesongen og noen trives så godt at de ønsker å bygge videre på karrieren og få nye roller internt.

– Vi er i en bransje som gir god startplass for unge og studenter. Fra 15-årsalderen kan de være med på rydding og jobb i oppvasken. Når de blir eldre kan de være med på salg eller jobbe videre på kjøkken og servering. Mange av de som har vært her lenge har utviklet seg til assisterende restaurantsjef, forteller han.

Egersund Servering er alltid på jakt etter smilende, serviceinnstilte personer som er villige til å stå på i travle tider. Send gjerne en åpen søknad og merk den med hvilket sted du ønsker å jobbe.

Satser på restauranter, barer og catering

Egersund Servering består av serveringsstedene Egersund Catering, Kniv & Gaffel, Mama’s Pizza, Tacos & Cervezas, Kosen, Mungåt Ølbar, Isbaren og i oktober åpner Biblioteket. Hvert sted har sin unike profil og serverer sine signaturretter.

Se også: