Publisert: 15.12.2022

Cathrine Helen Håland er godt fornøyd med å ha kapret jobben som daglig leder for Egersund i sentrum. – Det føles ut som jeg har kommet hjem, sier bjerkreimsbuen.

cathrine helen håland i samtale med mette tollefsen skeie utenfor nisjebutikken under tøyet. mette står på en rød løper.

Det tok ikke mange minuttene inn i gåturen gjennom Egersund sentrum før Cathrine Helen Håland blir stoppet av engasjerte Mette Tollefsen Skeie uten for butikken hennes, UnderTøyet. Tollefsen Skeie er opptatt av at hele gata er viktig for den enkelte butikk, og det er tydelig at hun har funnet tonen med den nye sentrumslederen.

cathrine helen håland går forbi grand hotell

Cathrine jobbet flere fine år på Grand Hotell. Det var med tungt hjerte hun sa opp den stillingen under koronapandemien. Nå får hun omsider samarbeide med Geir Sølve Sleveland og hans stab igjen.

cathrine helen håland står ved siden av sykkelstativet hos Tengesdal sport, leende

Det er ikke ofte du finner Cathrine Helen Håland uten et smil om munnen. 

cathrine helen håland i døråpningen til sandakergaten 5

Egersund i Sentrum har kontor i Sandakergaten 5. En sentral plassering som gir Cathrine gangavstand til mange av medlemsbedriftene.

cathrine helen håland mellom butikker i egersund

Egersund i Sentrum er mer enn gågaten gjennom trehusbebyggelsen. Området strekker seg nå fra bilbutikkene på Tengs til butikkene i Årstaddalen. Men alle butikker som har et forhold til Egersund er velkomne som medlemmer. Nylig ble Sabi Sushi Egersund en del av sentrumsforeningen.