fbpx

Nytt industrieventyr – søker kommunikasjonssjef

Publisert: 11.05.2021

Spennende stilling som kommunikasjonssjef med mulig arbeidssted i Egersund Energy Hub.

Norwegian Offshore Wind Cluster trenger en dyktig kommunikasjonssjef som kan jobbe i full stilling, med høy kompetanse og som kan bli med å styrke det etablerte og sterke miljøet ytterligere.

Megabite Reklamebyrå

Klyngen i Norwegian Offshore Wind Cluster har allerede over 280 medlemsbedrifter, og har vokst med over 150 bedrifter siden august. Det er stor interesse rundt havnæring og industri, og for mange av bedriftene er det nå viktig å innta posisjon innen denne næringen.

– Den nye kommunikasjonssjefen blir en viktig bidragsyter for hvorfor det er viktig å skape, få levert sine tjenester og komme i posisjon både innen bunnfast og flytende havvind, forteller tidligere kommunikasjonssjef Frank Emil Moen i selskapet.

Moen jobber som Managing Director i Energy Innovation, og vil fortsatt jobbe i ledelsen i klyngen på deltid som hovedansvarlig for blant annet forskning og utvikling.

Frank Emil Moen, Norwegian Offshore Wind Cluster

Frank Emil Moen, tidligere kommunikasjonssjef i Norwegian Offshore Wind Cluster foran Egersund Næringspark/Egersund Energy Hub på Langholmen.

Sterkeste forsyningskjeden for flytende havvind

Norwegian Offshore Wind Cluster har som mål å være den sterkeste forsyningskjeden for flytende havvind over hele verden. Norge har en veldig sterk petro-maritim forsyningskjede, godt egnet til å ha denne posisjonen. Bedrifter som Equinor, og Aker Solutions er allerede i forkant, som en rekke andre norskbaserte selskaper. Medlemskap er åpent for alle typer selskaper eller organisasjoner, også internasjonalt.

Den nye kommunikasjonssjefen skal være dyktig på kommunikasjon på strategisk nivå, med relevant masterutdanning, og også være operativ på ulike publiseringsplattformer.

Ønsker gode kandidater til Egersund

Anne Vigdis Ellingsen, daglig leder Eigersund Næring og havnDaglig leder i Eigersund Næring og Havn KF, Anne Vigdis Ellingsen, ønsker at stillingen blir besatt av noen som ønsker å ha arbeidsplassen sin i Egersund Energy Hub på Langholmen.

– I Egersund Energy Hub kan du sitte i et coworking space sammen med andre likesinnede som også jobber innen fornybar energi, forteller Anne Vigdis.

Tyngdepunktet for offshore- og vindsatsing i Sør-Rogaland ligger i Egersund. Da er det flott om den nye kommunikasjonssjefen kan ha arbeidssted i Egersund.

– Vi ønsker gode kandidater som bor eller ønsker å flytte til Egersundregionen for å styrke klyngen i Norwegian Offshore Wind Cluster, sier hun.