Publisert: 28.05.2020

Influenseren og treningsprofilen Inger har flyttet hjem til hjembyen Egersund og gleder seg til å flytte inn i eget hus. Inger er bedre kjent som «Inger in Dubai» og kjent for å dele sin store lidenskap til trening på Instagram. 

Kontrasten var stor for Inger da hun for en måned siden satte seg på flyet fra Dubai til Norge. Hun reiste fra en by som var i fullstendig lock down, der de måtte søke om å få gå ut én time til dagen fra leiligheten. I november venter hun og ektemannen tvillinger. Den 30. april var hun på norsk jord igjen.

– Med en gang jeg satt min fot på flyet forsvant graviditetskvalmen og da vi kom hjem til hytten på Hellvik kunne vi bevege oss fritt i naturen. Det var en ubeskrivelig følelse. Her var vi 10 dager i karantene etter flyturen. Det var veldig annerledes enn slik forholdene var i Dubai for en måned siden.  

Familien på tre – blir snart til en familie på fem. I november venter de tvillinger.

Hus i Egersund

Hun legger ikke skjul på at det er visse ting hun har savnet fra frokostbordet i Egersund. Og hun innrømmer at det har blitt mye brødskiver hver dag. Datteren Kaia (4) har også funnet seg til rette. For henne har Egersund alltid vært et feriested hvor hun har fått vært mye sammen med besteforeldrene og resten av familien. Om én uke begynner hun for første gang i en norsk barnehage i Egersund.

– Foreløpig bor vi hos mormor og morfar slik som vi pleier når vi kommer hjem. Nå har vi forhåpentligvis funnet oss et hus hvor vi kan bo i Egersund. Med to nye familiemedlemmer på vei trenger vi mer plass. Nå er det endelig min tur å invitere alle vennene over på forening, smiler hun.

Se de flotte bildene fra Egersund:

BAA_0361
BAA_0459
IngerSykkel
previous arrow
next arrow

Det viktigste for Inger og familien er å ha en bolig i nær tilknytting til familien og det som de kommer til å bruke daglig.

– Det er heldigvis ikke så vanskelig å finne en bolig i Egersund som ligger sentralt. Det meste er i nærheten. Det viktigste for oss er å ha et hjem i nærheten av barnehage, skole og familie. Det er helt greit at Egersund ikke er en storby med masse trafikk og mas. I Egersund kommer du deg til de fleste plassene til fots. Etter flere år i utlandet setter man virkelig pris på å komme hjem til en by med flott og uberørt natur, og ikke minst renheten og den friske egersundluften, sier hun.

Spennende aktiviteter og flott natur

Egersund byr på mange turmuligheter og har en variert natur, med fjell, skog, mark og kystlinje. Vanligvis foretrekker hun en fast løperute. Nå ser Inger frem til å utforske naturen og aktivitetstilbudene i Egersund sammen med familien.

– Nå som vi skal bo her, så har jeg mer tid til å utforske turmulighetene i Egersund. Egersund har flere aktivitetstilbud som jeg ikke har visst om. Jeg gleder meg også til å teste ut blant annet Coasteering. Jeg har besøkt mange fine strender, men Skadebergstranden er den fineste stranden i verden.

Egersund har gode restauranter, et spennende uteliv og flere shoppingmuligheter i både gågaten og på senter. Inger har selv vokst opp i Egersund og er glad for at Kaia og tvillingene også skal få den muligheten. Etter ni år i Dubai har Egersund blitt større. Og ikke minst høyere med bygget Egersund Forum.

– Det var riktig å komme hjem til Egersund nå. Det er et godt utvalg av barnehager og barna kan ferdes trygt i boligfeltet og benytte seg av den flotte naturen her. Det er kjekt å se at byen har utviklet seg med nye butikker og bygninger.

Inger vokste opp i Egersund med hennes mor, far og en eldre bror. Etter studiene studerte hun idrett grunnfag og møtte Ian, som i dag er ektemannen hennes. De studerte fem år i Stockholm og flyttet til Dubai i 2011 for å starte egen bedrift.

I nesten syv år drev Ian en fysioklinikk og et semi-privat treningsstudio der Inger jobbet som personlig trener. I 2012 giftet de seg, og ble foreldre for første gang tre år etter. I november venter de tvillinger.