fbpx

Flekkefjord Sparebank søker folk i Egersund

Publisert: 30.04.2023

Flekkefjord Sparebank har åpnet kontorer i Nesgården, rett ved Egersund torg. Selv om banken nå er lokalbanken for enda flere i regionen er innstillingen fortsatt den samme som den har vært siden 1837. De skal være en støttespiller som kjenner området, menneskene, mulighetene og utfordringene.

 

Leif Skjørestad i svart t-skjorte, Ine Akselberg haneferd i blå skjorte, Gunhild Olsen i svart blazer og Alexandra i brun genser. De sitter samlet i trappen i Egersund Forum.

I Nesgården, rett ved torget i Egersund, har Flekkefjord Sparebank fått på plass skiltene til sitt nye kontor. Rune Andersen er kontorleder. (Foto: Helene Holm)

– Vi trenger en finansiell rådgiver med på laget i Egersund, sier Rune Andersen.

Rune er leder for Flekkefjord Sparebanks nyåpnede filial i Egersund. Da banken ønsket å etablere seg i Egersundregionen ble han hentet inn fra pensjonistenes rekker. Rune gikk av med pensjon høsten 2022 etter et langt liv i bankmiljøet. Han savnet kundekontakten og hadde mer å gi. 

Men, nå trenger han flere med på laget. 

Les mer og søk på stillingen her. 

Owe Salvesen var den første Rune fikk med seg til Egersundkontoret. Hans lange liv i fotballens tjeneste har gitt han godt nettverk, og det er ikke mange som ikke kjenner til Owe i en eller annen form. Han er allerede flink med mennesker og den siste tiden har han kurset seg godt i Flekkefjord Sparebanks systemer. 

– Det krever litt omstilling fra å være så aktiv som jeg har vært til nå å sitte mye mer i ro. Men den omstillingen skal jeg ta, forteller Salvesen.

Finner løsninger sammen

Selv om Flekkefjord sparebank har vokst ut av Flekkefjord er innstillingen fortsatt den samme som den har vært siden 1837. De skal være en støttespiller som kjenner området, menneskene, mulighetene og utfordringene ­– fordi de mener at det er den beste måten de kan gi de gode rådene og bidra på veien videre. Både som bank og samfunnsaktør. De vil være den gode lokalbanken for enda flere, for hele regionen også utenfor Flekkefjord. Men de skal være lokalbanken.

– Jeg tror at Flekkefjord Sparebank kommer til å klare seg godt i Egersund. Folk liker å kunne snakke med folk. Her finner vi gode løsninger sammen, sier Salvesen.

Allerede har flere kunder funnet frem til 2. etasje i Nesgården. Bankens navnetrekk pryder flere sider av bygningen, så det bør være lett å finne frem for nye kunder. 

Rune Andersen til venstre i svart genser, Owe Salvesen til høyre i blå genser. De står inne på kontorene til Flekkefjord Sparebank foran et vindu.

Kontoret mellom Rune Andersen og Owe Salvesen står foreløpig ledig i påvente av den rette finansielle rådgiveren kommer på plass. (Foto: Helene Holm)

Rune og Owe trenger en kollega til. De merker at de har et godt kundegrunnlag og har mye å holde på med. Heldigvis får de litt avlastning fra kontoret på Moi og i Flekkefjord, i påvente av den rette personen som skal få kontoret mellom dem. 

Gjerne en med nettverk

– Når man jobber i bank må man kunne snakke med alle slags folk. Det er det viktigste søkerne  til vår ledige stilling må kunne, sier Rune. 

Han ønsker seg enda en kollega som har et stort nettverk i Egersundregionen og som brenner for å videreutvikle lokalsamfunnet for alle som bor her. Banken ønsker seg fortrinnsvis en medarbeider som har erfaring med rådgivningsbasert salg og økonomi.

– Samtidig vektlegger vi personlige egenskaper høyt, skyter Heidi Nag Flikka inn. Hun er banksjef i Flekkefjord Sparebank. 

– I denne stillingen blir du en del av et faglig sterkt og hyggelig arbeidsmiljø som finner de beste løsningene sammen, understreker hun.

 

Les mer og søk på stillingen her. 

Leif Skjørestad i svart t-skjorte, Ine Akselberg haneferd i blå skjorte, Gunhild Olsen i svart blazer og Alexandra i brun genser. De sitter samlet i trappen i Egersund Forum.

Flekkefjord Sparebank tegnet den første avtalen om å bli platinumpartner i Egersundregionen. Heidi Flikka Nag (t.v.) er banksjef i Flekkefjord Sparebank. Prosjektleder/markedsfører i Egersundregionen, Helene Holm til høyre.  (Foto: Vigdis Dikkanen, Flekkefjord Sparebank)

Vil bidra til lokal utvikling

Flekkefjord Sparebank er en aktiv og ansvarlig samfunnsaktør i regionen. Å drive en bank handler ikke bare om lån, sparing, sponsorater og gavefond. Det handler også om miljø, etikk og andre viktige samfunnsspørsmål.

Banken har gått inn som Egersundregionens første platinumpartner. De ønsker å være med på å skape vekst, stolthet i regionen og å få frem attraktiviteten i Dalane.

Målet med Egersundregionen er å stimulere studenter, arbeidstagere med relevant kompetanse og andre til å bosette seg og jobbe i Egersundregionen. Den digitale plattformen skal vise mangfoldet av jobb-, leve- og bomuligheter i regionen vår.

– Dette kan bidra til å sikre driftsgrunnlaget for Egersundregionen de neste årene. Det er verdifullt for vår videre satsing. For regionen er det vel så viktig at Flekkefjord Sparebank som samfunnsaktør har mulighet til å gå inn med  sponsormidler til andre aktører i regionen som hjelper til med å skape gode bo- og levemuligheter for menneskene som bor og jobber her. Det er viktig for oss. Vi er avhengige av å ha lag og foreninger som er med på å skape aktiviteter og dermed gjøre hele regionen vår mer attraktiv, sier Helene Holm i Egersundregionen.

Her kan du lese mer om Flekkefjord Sparebank.