Publisert: 25.08.2021

Er du gründer med en god idé, eller har du nettopp startet ny bedrift? Send inn åpen søknad i dag! Gjennom U37 Dalane sitt nylanserte mentorprogram kan du og andre unge dalbuere få gode råd og veiledning fra erfarne og etablerte gründere.

U37 Dalane ønsker å løfte frem unge gründere og gi dem veiledning slik at gründermiljøet i Dalane kan utvikles. På den måten blir unge mentees bedre rystet på veien videre mot å lansere egne produkter og starte egne bedrifter. Det er en god anledning også for mentorene til å utvide sine nettverk og bidra til at det lokale gründermiljøet i Dalane vokser.

Send søknad og delta på mentorprogrammet her.

Camilla Carlsen Aase, deltaker i U37 Dalane sitt mentorprogram.

Spennende å være med på

Camilla Carlsen Aase har solgt nettbaserte spanskkurs i ca. 4 år. Nå til høsten er hun en av gründerne som skal delta på U37 sitt mentorprogram. I intervju med Dalane Tidene forteller hun:

– Jeg har lenge savnet å ha en mentor. Noen med erfaring som kan guide meg videre. Jeg vet ikke så mye om mentorprogrammet til U37, men det blir utrolig spennende å være med på, sier Camilla.

Pilotprosjekt

Det kostnadsfrie pilotprosjektet starter i september og varer i seks måneder. Som gründer får du anledning til å delta på nettverksbygging og erfaringsutveksling. Som mentees har man i tillegg flere individuelle møter med den aktuelle mentoren. Menteesene blir fulgt opp av U37 som koordinerer fellessamlingene.

ETABLERTREFF 29.SEPTEMBER

Første samling for mentorer og mentees blir 29. september.

Ønsker du å vite mer om mentorprogrammet? Les mer på U37 sine sider.