Publisert: 01.10.2024

– I NAVTOR leverer vi teknologi fra A til Å og har bruk for mye ulik kompetanse. Det trengs et stort antall folk for å videreutvikle tjenestene i tillegg til å vedlikeholde systemene våre, sier Leif Skjørestad. I utvikling- og innovasjonsavdelingen ser de etter en rekke ulike kompetente folk i alt fra lederstilling til support.

maren hognestad

NAVTOR teller nå over 400 ansatte over hele verden og nærmere 100 av dem har arbeidsplass i Egersund. Det krever mye forskjellig kompetanse. Fra venstre: Mathias Vehus, Liam Fenner, Leif Skjørestad, Magdalena Mosionek Schweda, Eli Ann Fardal, Henrik Tengs Hafsø, Ingrid Skeide, Anna Aakre, Sameera Sampath og Bjørn Hagen Aakre.  (Foto: Helene Holm)

mann i blårutende skjorte og kaffekopp i hånda slår av en prat med Ann-Kristin Myklebust. I bakgrunnen ser vi logoen til Dalane Energi.

Eli Ann Fardal ser frem til å gå gjennom mange flere søknader på alle de 8 ulike stillingstypene NAVTOR har ute nå. Magdalena (f.v.), Ingrid og Anna kan alle fortelle om godt arbeidsmiljø og god oppstart i bedriften. (Foto: Helene Holm)

Mange og varierte jobbmuligheter i NAVTOR