fbpx

Partner:

Itkon

Forside » Partnere » Itkon

Kort om bedriften:

Itkon AS er en totalleverandør av IT-løsninger, kommunikasjons løsninger, kontor og interiør løsninger til bedrifter og offentlige institusjoner i og omkring Rogaland. Vi bistår med planlegging, prosjektering og gjennomførelse, uavhengig av størrelse på prosjektet. Vår visjon om gode løsninger, enklere hverdag er grunnsteinen i vår virksomhet.
Itkon ble etablert i 2009. Vårt kontor ligger i Gartnerveien 2 i Egersund. Her har vi kontor, lager og showroom. Vi er 9 medarbeidere som jobber på vårt kontor i Egersund

IT-Løsninger

Itkon ønsker å være en lokal aktør som bygger og belønner gode og langvarige kunderelasjoner. Vi stiller opp så raskt som overhodet mulig for våre kunder, og ærlighet skal ligge til grunn for alt vi gjør. For oss er det viktig å holde ting enkelt og forståelig for våre kunder.

Kontor og interiør løsninger

Vi er eksperter på kontor og leverer alt fra enkle produkter til komplette løsninger. Itkon har lang erfaring med å skreddersy kontorløsninger og vi gjør vårt ytterste for å skape det beste miljøet for våre kunder.
Kontorlokaler skal se bra ut og være funksjonelle. Men de skal også være lønnsomme og energieffektive. Vi hjelper med løsninger som holder produksjonen oppe og kostnadene nede.

Prosjekt

Itkon AS er en totalleverandør av prosjekter innen kontorløsninger- og IT. Vi tar oss av hele prosjektet, fra planlegging til ferdigstillelse.

Fagfelt:

• Økonomi/administrasjon
• Salg og markedsføring
• IT konsulent
• Interiørkonsulent
• Prosjekt og prosjekt ledelse

Jobbe hos oss:

Vi tilbyr en læreplass i IKT -servicefaget og er godkjent lærebedrift.
Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere, for interesse send oss gjerne en generell søknad.